Да спрем гаврата с д-р Светослав Живков в История.бг

Свидетели сме на безпрецедентно обидно отношение към обичания от нас д-р Светослав Живков при участията му в предаването История.бг. Във всяко предаване, в което докторът е поканен, водещият Георги Ангелов се гаври жестоко с него. От всички гости на предаването само на д-р Живков не можа да научи името. Ако пък не му обърка името, ще му се подиграе на 'доцент'. Това не се търпи повече. От стрес докторът наддаде тегло. Що за издевателство над българската интелигенция при това в национален ефир?

Предупреждаваме ръководството на БНТ, че ако не вземе мерки, ще сезираме всички национални и международни институции. Надяваме се проблемът да бъде решен веднъж завинаги.

Да дадем шанс на науката! Да пазим нашите учени!

Чрез подписа ми упълномощавам Хелзинкски комитет да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.