Не на 5G в България!

Клетките за най-модерната мрежа ще имат огромно облъчване и неизменно ще крият рискове за хората в градовете, където технологията бъде въведена. Твърди се, че облъчването ще провокира мигрени, преумора, увреждания на очите и сърцето, дори развитие на тумори. Други пък са категорични, че 5G ще има негативен ефект върху околната среда и облъчването може да доведе дори до смъртта на множество животни.

След случая в Хага със стотиците измрели птици, не можем повече да бъдем спокойни за сигурността на модерните безжични мобилни технологии!
Моля ви нека спрем експериментите над нас и природата.Нека спасим страната ,децата и хората който обичаме!

Благодаря ви!

2F4F3331-7266-45A3-A93A-A131DCC9A064.jpeg

Чрез подписа ми упълномощавам Вероника Чиконе да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.