За връщането на Инес Иванова, като лектор в курсовете по Python на SoftUni

 Скъпо ръководство на СофтУни, скъпи колеги,

Това е подписка организрана от студентите, на които е преподавала Инес Иванова и всички останали, които е запалила по програмирането.

Искаме да изразим искреното си възхищение и задоволство от невероятната работа, която г-ца Иванова винаги е вършила и която мотивира всички нас, като студенти да продължаваме да се развиваме и да искаме навлизаме в дебрите на програмирането. Във връзка с това бихме искали Ръководството на СофУни да приемат нашата молба за връщането на Инес Иванова, като преподавател в СофтУни! Смятаме, че ползите от това ще са неизмерими за всички страни, тъй като г-ца Иванова винаги е допринасяла за доброто име на СофтУни и издигане на качественото образование в страната ни. Въпреки младата си възраст, тя преподава със страст и умее да работи както с хората така и с машините еднакво добре и емпатично. Това са качества, с които не всеки човек може да се похвали. Смятаме, че с липсата на Инес Иванова всички страни губят, защото наистина е педагог и лектор с вроден талант за преподаване и обучение. Затова се надяваме молбата ни за връщането и да бъде удовлетворена и да се стигне до консенсус от всички страни.


Искрено Ваши,

Студентите от курсовете по Python !


Ptyhon студентите на SoftUni    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ptyhon студентите на SoftUni да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook