11-10-11-50812_31.jpg ПОДПИСКА ПРОТИВ РАЗРАБОТВАНЕТО И УСВОЯВАНЕ ОТ „РУСГЕОКОМ” АД НА НАХОДИЩЕ „СПАСОВО” В БЛОК ДОБРИЧ, ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА ПРИРОДЕН ГАЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ ДОБРИЧ

Подписаните граждани заявяваме, че сме изцяло против всяко действие, свързано с проучване за находища или добиване на природен, шистов или въглищен газ . НЕ ЖЕЛАЕМ ЗЛАТНА ДОБРУДЖА ДА БЪДЕ ОТРОВЕНА ПРИ ФРАКИНГ, ПОДПАЛВАНЕ НА ВЪГЛИЩНИ ПЛАСТОВЕ, ПРОМИВАНЕ С ВОДА, ПРИМЕСЕНА С ХИМИКАЛИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ЗАМЪРСЯВАЩИ ПОЧВА И ВОДА,  БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ФИРМА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ТЯХ.

С подписването си упълномощавам Никола Стоянов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.