11-10-11-50812_31.jpg ПОДПИСКА ПРОТИВ РАЗРАБОТВАНЕТО И УСВОЯВАНЕ ОТ „РУСГЕОКОМ” АД НА НАХОДИЩЕ „СПАСОВО” В БЛОК ДОБРИЧ, ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА ПРИРОДЕН ГАЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТ ДОБРИЧ

Подписаните граждани заявяваме, че сме изцяло против всяко действие, свързано с проучване за находища или добиване на природен, шистов или въглищен газ . НЕ ЖЕЛАЕМ ЗЛАТНА ДОБРУДЖА ДА БЪДЕ ОТРОВЕНА ПРИ ФРАКИНГ, ПОДПАЛВАНЕ НА ВЪГЛИЩНИ ПЛАСТОВЕ, ПРОМИВАНЕ С ВОДА, ПРИМЕСЕНА С ХИМИКАЛИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ЗАМЪРСЯВАЩИ ПОЧВА И ВОДА,  БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ФИРМА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ТЯХ.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).