Реална помощ за малкия и среден бизнес-гръбнакът на икономиката!

Не искаме заеми и фалшива помощ!Ние малките и средни фирми осигуряваме хляба на стотици семейства.С години внасяме съвестно в хазната средства,които не можем да проследим по никакъв начин.Крайно време е:държавата да поеме отговорност за нас!Във връзка с приетото извънредно положение за България,с цел отграничаване на разпространението на Covid 19,за българският бизнес е необходима спешна безвъзмездна помощ в размер на 30 000 лв. за фирми с до 10 работни места и съответно в размер на 60 000 лв. за фирми с до 20 работни места,регистрирани до 12/04/2020г.Тази помощ е необходима най-вече за заплащане на наеми и консумативи за наети работни обекти,както и за правилно преустройване на дейността на фирмите.


Димитрийка Терзиева-Нанева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Димитрийка Терзиева-Нанева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook