ИСКАНЕ ОТ НАРОДА, ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВЪЗПРЕ ДЕЙСТВИЯТА НА БАБХ ПО УНИЩОЖАВАНЕ НА ЖИВОТНИТЕ И ПОМИНЪКА НА ДРЕБНИТЕ ЖИВОТНОВЪДИ В БЪЛГАРИЯ!!

ИСКАНЕ ОТ НАРОДА УБИЙСТВАТА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЖИВОТНИ ОТ БАБХ ДА БЪДАТ ПРЕУСТАНОВЕНИ!!

FB_IMG_1531503804872.jpg

Ние подписалите тази петиция, настояваме правителството призвано да служи на своя народ, незабавно да вземе отношение и да "ОЗЪПТИ" институцията БАБХ, която влиза в частните имоти на дребните и средни производители и унищожава всичките им животни без тяхно позволение, под ПРЕДТЕКСТ, че са мерки против разпространение на заразна епидемия!

Ние подписалите петицията искаме и промяна в законодателството, която изцало да променя И ГАРАНТИРА начина на действие на БАБХ при наличие на подобна епидемия! И по точно искаме замяна на мярката "унищожаване на животните" с ваксиниране и карантини!

Безобразието което се извършва в момента е меко казано престъпно и нередно! Не само за хората, но и към самите животни, чийто живот сякаш няма никаква стойност!??

КАКВИ СА МОТИВИТЕ НИ?

2018-07-14_10.20_.00_1.jpg
-Най важният мотив се нарича ХУМАННОСТ! И точно той е напълно потъпкан чрез случващото се! Не само от БАБХ, но още повече от правителството и Бойко Борисов които допуснаха това!!!!!!!! Което народа този път няма да остави ненаказано!
-Вторият мотив е - да спасим поминъка на дребните животновъди в Ямболско!!! И както е тръгнало в цяла България...

АКО НЕ БЪДЕМ ЧУТИ?
Тогава и нашите мерки няма да бъдат половинчати и ще попитаме защо след 10 годишно управление от Бойко Борисов, България все още е най бедната държава в ЕС???? Времето на оправдания с предишни управления и правителства, отдавна изтече!!! Вече трябваше да има осезаеми резултати за българската икономика и всеки друг сектор в страната! Такива няма!!!! ЗАЩО????
И може би случващото се СЕГА С ЖИВОТНИТЕ е показателно по този въпрос?? Защо все още ние сме с десетки пъти по ниски доходи от другите Европейски народи??? Какво ни липсва?????? Май е време да погледнем на нещата от по философски ъгъл! Пробрема не е в икономически и политически грешните решения... Защото те са само следствие, а не причината! Те са следствие на морален упадък!!!! Морален упадък чийто обрат започва СЕГА с възпирането на БАБХ от хилядите бездушни убийства на животни! Това не е дребен проблем!! ТОВА Е ВСИЧКО!!!!! ТОВА СА УСТОИТЕ НИ!!!! УСТОИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО! НЕГОВАТА СЪВЕСТ И ДОБРОТА!!! Противното на това е пътя на злото и упадъка на цялата държава на който се "наслаждаваме" вече повече от четвърт век! Началото на края на този упадък ще настъпи само ако СЕГА СПАСИМ ЖИВОТНИТЕ ОТ БАБХ!!!!

И В ОБОБЩЕНИЕ НА ГОРНИЯТ АБЗАЦ!
Липсата на на съвест и хуманност гарантира наличието на корупция и кражби от страна на държавниците! А корупцията и кражбите от държавниците гарантират бедността на народа!!! Знаете че човешката алчност е безгранична...
Тоест излиза, че ще спасим нас хората, само ако сега проявим милосърдие и скруполи към животните!! И ние ще ги проявим! Ние ще израстнем!!!!! Ние няма да гледаме повече тези убийства бездушно и БЕЗДЕЙНО!!!

НЕ ИСКАМЕ ДА МИСЛИТЕ А ДА ИЗПЪЛНИТЕ ИСКАНИЯТА НИ!!!!
(Или си понесете последиците...)
И така - ако исканията ни не бъдат чути своевременно и НЕЗАБАВНО, т.е. преди БАБХ да са си "свършили работата" избивайки всички животни и целият поминък и препитание на част от народа, то НИЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ и НИЕ МИЛОСЪРДНИТЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ (цяла България!), ще поведем народа към нови избори за по хуманно (този път) правителство и хора за които ЖИВОТА ОЗНАЧАВА НЕЩО! И за които убийството на няколко хиляди невинни животни не е нарязване на ракети и танкове (едно друго неодавнащно предателство към националната сигурност)! Защото унищожаването на поминъка в тези и без друго ОРЕДЯЛИ райони на родината ни, неминуемо ще доведе до още по КАТАСТРОФАЛНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ!!!! Което ние ще приемен и тълкуваме, не като защита на населението от епидемии, а като планувано, целенасочено, ликвидиране на народният поминък с цел обезлюдяване на цели региони от българското му население!!!!! Това е достатъчен мотив за искане на нови законни избори!!! Може би е време държавата да се углави от накой със съвест??

И ОЩЕ ЕДНО ИСКАНЕ НА КОЕТО МНОГО ДЪРЖИМ!!!
Искаме също, така наречените "обезщетения" на хората чийто животни са унищожени (умъртвени), да се завишат 3 кратно на ПАЗАРНАТА ЦЕНА НА ДРЕБНО (по магазините) НА КИЛОГРАМ ЖИВО МЕСО, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА ЛЕКОМИСЛЕНА ПРИ УМЪРТВЯВАНЕТО НА ДОРИ ЕДНО СЕЛСКОСТОПАНСКО ЖИВОТНО!!!
И тъй като това не е достатъчно за да ги накара да започнат да ценят живота, искаме държавата да отделя по 10 000 лв за всяко убито от БАБХ или друга институция селскостопанско животно, които да раздаде на раково болни хора и пенсионери - по равно на всички влизащи в тези две категории!!!!!
Абсурдно ли ви се струва това?
Нека помислим дали е така!

Раково болните няма да коментирам... Горките! То е ясно че всеки лев ще им е от помощ!
Но да видим пенсионерите как са?
Нашите бащи, майки, баби, дядовци, хората които са ни създали!!! И които МИЗЕРСТВАТ с тези жалки пенсии... За десетилетия положен труд!!!!!!
Информацията, предоставена от НОИ, сочи, че броят на пенсионерите към 30.06.2017 е 2 172 185 т.е. да ги кажем 2 милиона човека!
Средният размер на пенсията на един пенсионер за първото полугодие на 2017 г. е 334,01 лв. Нека опростим сметката на 300 лв.
И така при 2 милиона пенсионера ако им разделим и раздадем по равно 1 милион лева, то това са някакви си жалки 50 стотинки на човек...

Ако БАБХ са убили 100 000 животни и за тях държавата бъде глобена по 10 000 лв на животинче, които за да гарантираме, че няма да бъдат откраднати от политиците ни, ги раздадем на пенсионерите и раково болните, то това е равно на 100 000 х 10 000 разделено на 2 милиона = прави точно по 500 лв на пенсионер! Не е кой знае каква добавка предвид годините мизерия до сега... А ако БАБХ си позволят да убият 1 милион животни на което те са напълно способни уверявам ви (понеже отдавна са надминали този брой), то държавата ще дължи по 5000 лв на пенсионерите и раково болните!! Идеално! Нека да живнат малко тези хора, след четвърт век на мизерия! НО!!! Но преди да тръгнат да се радват на тези пари, нека се замислят че зад тях стои РЕКА, МОРЕ от КРЪВ!!!! Така че никак не е за радост :(... Но може би ще спаси животните от бъдещи своеволия... Тъй като тези раздадени пари няма да могат да бъдат откраднати от политиците, а това едва ли ще им хареса! И може би ще ги спре...

И господа управляващи, ако приемете написаното тук за абсурдно, то ще напомня, че пенсиите по 250 лв са реалност, както и огромните ви заплати по 3500 лв + 1000 лв от добавки т.е.4500 лв депутатски заплати!!!! Така че нямаше да е лошо ако си вършихте работата със сърце и съвест!!!! Както и ако се вслушвате във волята на народа!!! Вие сте му слуги не господари!!!!!
(https://www.dnes.bg/politika/2018/02/14/novite-zaplati-na-vlastta-prezident-11-000-lv-premier-7-000-lv.367995)

И ПОВТАРЯМ - АКО ГЕНОЦИДА НА ЖИВОТНИ НЕ СПРЕ НЕЗАБАВНО, ЩЕ ДОВЕДЕМ НЕЩАТА ДО НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!

КЪМ ПОЛИЦАИТЕ ОХРАНЯВАЩИ БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ НА БАБХ!
Реших да допълня и още нещо.
Срам и позор за онези полицаи които "само си вършат работата" и охраняват убийците от БАБХ!!!! Осъзнайте се хора! Призовавам ви да не си вършите работата този път! Не бива да участвате в това на никаква цена! Заради едни заплати ли ще потдържате убийците? Не сте ли нещо повече от това? Нека ви уволнят ако посмеят... Ако вие си тръгнете, фермерите ще се погрижат за онези с белите престилки, като ги изритат от имотите си!

Screenshot_2018-07-14-07-19-36.png

Ето и линк към видеото за да видите за какво става дума:
https://www.facebook.com/100666926648233/videos/1789023731145869/
(Нещо трябва да се промени от страна на полицаите)

2018-07-14_13.28_.27_.png

КЪМ ВЕТЕРИНАРНИТЕ "ЛЕКАРИ" С ИЖЕКЦИИТЕ!
Вас няма да ви коментирам, вие сте за гилотината!!!! Всичките ще горите в АДА, знаете си го нали? Ок!

2018-07-14_10.43_.14_.jpg

Ето още едно видео за трагедията от страна на животновъдите:
https://www.facebook.com/eratv.bg/videos/1022912894530288/
(И тук дори не икономическата страна е водещата, а МОРАЛНАТА - това са живи същества!!)

Автор на петицията:
Костадин Георгиев от Пловдив
И
БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

========

Ето какво се случва в момента на живо:
https://www.facebook.com/dido81dido81/videos/10212301280276144/

2018-07-14_13.43_.44_.png

2018-07-14_13.44_.56_.png

2018-07-14_13.45_.56_.png

И така от къща на къща до като не остане нищо живо!

Всичко умира под тяхната "лекарска" ръка!

(Това е Българската безкруполна касапска и мафиотска поръчкова институция БАБХ)

И кой я закриля? 

Правителството!!!

(ГЕРБ на Бойко Борисов 14 Юли 2018-та днешна дата!)

"Ша ни оправят"... ама някой друг път!

----------

Ето какво е научното становище на специалисти в областта - на хора учени и генетици, не просто лекари! Това изобщо не е чума! А и дори да е, мерките пак са абсурдни и неправилни!!
http://agronovinite.com/dots-genoveva-staykova-ovtsete-v-strandzha-e-mozhelo-da-badat-spaseni/

2018-07-14_12.33_.55_.png

----------

Ето и още едно мнение по въпроса от един дългогодишен ветеринарен лекар:
http://bnr.bg/burgas/post/100990339/bodurov-vaksinacia-a-ne-masovo-umartvavane-na-zdravi-jivotni

2018-07-14_13.26_.36_.png

----------

Ето видеото с женицата и хубавите и животинки в село Шарково (да виждате болни??) които предстои да бъдат избити ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ?? Или иначе казано превантивно убийство представете си.. Може би вече са ги избили и вече продължават да си "вършат работата" на татък към кледващите къща след къща и така цялото село...
"Евтаназирането в село Шарково"
https://www.facebook.com/vsichkibulgari/videos/1318732528259716/

Screenshot_2018-07-14-12-42-33.png

----------

КОЙ Е ЕКЗЕКУТОР НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ??

Ето го и главният умъртвител, директора на БАБХ, човекът който определя кое къщество да живее и кое не, д-р СМЪРТ Дамян Илиев. Личен приятел на Генерал Бойко Борисов, лекувал кучетата му на времето, а по настоящем се чувства недосегаем под чадъра на тяхното приятелство и протекционизъм!??? Напълно самозабравен от пари и власт "човек", за който живота на едно агне, козле, крава, конче и дори куче или каквото и да е друго същество НЕ ОЗНАЧАВАТ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!
Това е меко казано факт, тъй като ръцете на този "човек" са изцапани с кръвта на няколко милиона мъртви животни, за годините от както той заема този пост! Ако съществуваше ХУМАНЕН СЪД, то този "човек" щеше и заслужава да бъде обесен публично, защото неговите престъпления спрямо животни, надхвърлят всичко човешко което можем да си представим, а жестокостта и алчността му не познават граници!
Представяме ви доктор Дамян Илиев:

Който желае да научи повече за престъпленията извършвани от БАБХ и чиновниците работещи там (Дамян Илиев, Мариела Найденска и сие...), спрямо животните, през последните няколко години, нека прочете текста към една друга петиция, където всичко е подробно обяснено:

2018-07-14_11.35_.20_.png

Ето линк:

https://www.peticiq.com/-peticiq-za-uvolnenie-na-damqn-iliev-i-rakovodstvoto-na-babh-za-prestapleniq-sre6tu-jivotnite

-----------
Всеки който иска убийствата извършвани от БАБХ да бъдат преустановени е добре дошъл във facebook групата на хуманните хора:

"СТОП на Насилието над Животни!!!"
https://www.facebook.com/groups/Stop.na.Nasilieto.nad.Jivotni/

----------
И сега на края на публикацията си,

след като изложих, вярвам достатъчно силни мотиви и гледни точки, за да бъде взет проблема на преден план, защото това далеч не опира само до животните... ОПИРА ДО ВСИЧКИ!!! Даже и до едрите богаташи, защото при беден народ (потребител), няма кой да купува стоките им!!!!

ще добавям картини от трагедията... от случващото се... от действията на БАБХ!!! И от бездействието на правителството...

За да разберат всички четящи тази петиция, за какво всъщност става дума! Да видят цялата грозота на душите на тези които ни управляват! И на които "управляващи" всеки тайничко се надяват да стане чудо и да ни "оправят"...

Но ЧУДОТО е - отивате и измъквате едно агънце или козленце! Без да го сготвяте след това! То трябва да живее!!!!! Защото то е символа на промяната в България! Както и на цялата цивилизация!

Ето вижте колко грозни са всъщност душите на тези които ни управляват!
(Защото те позволяват случващото се)
Грозни колкото тези хиляди убийства на животни! Грозни са колкото са грозни труповете на тези животни!

(Ако всички ние сега се заемем и отървем горките животни от БАБХ - то ни чака красива промяна колкото е красива играта на две малки яренца!)

2018-07-14_10.18_.56_.png

2018-07-14_10.19_.22_.png

Ето какво ще последва за жената и животинките и на следващият ден:

FB_IMG_15315542993301.jpg

----------

ЕТО Я И МАЛКАТА ДАЛАВЕРКА НА ЕВТАНАЗАТОРИТЕ... И ПРЕДПОЛАГАМ САМО ЕДНА ОТ МНОГОТО ПОЛЗИ ЗА ТЯХ ОТ ТАЗИ СЕЧ....
(Да малка е защото за Б.Б.това не са много пари!)

Копи-Пействаме ви текста от една статия, който е недоказан, но е доста интересен! При всички случаи след това изтребление от няколко хиляди животни, ще е нужно да се внесе месо за да има агнешко за населението. Не зная колко тежи една овца но ако е 40 кг х 5000 убити овце по 4лв/кг живо тегло = 600 000 лв. Не ми се вярва случайна фирма да запълни тази празарна празнина а вие? Отделно вероятно държавата плаща на всички евтаназатори по веригата на глава добитак! Това са още много пари! А тези препарати на кой ли фирмата ги доставя? А цифрата 5000 е много далеч от истинската която е в пъти по голяма - за странджа плана им беше да унощожат 14 000 животни т.е. умножаваме по 3 = около милион и половина лева! Но когато унищожиш един отрасъл и заемеш нишата, ти не внасяш еднократно месото на 15-20 000 животни, а го правиш постоянно! Това са стотици милиони! А когато "конкуренцията" т.е.дребните хорица на село пак навъдят животинки, спретваш нова епидемия и отново премахваш конкуренцията! Това е мафията в държавата ни и тя стои най от горе!!! Ние си я избрахме и ще си я понасяме!!!! Ето прочетете текста от статията:

"ТУРСКА ФИРМА С УЧАСТИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ, СЕДЯТ ЗАД УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА...
(на юли 13, 2018)

Турска фирма с участието на Бойко Борисов, седят зад унищожаването на животните в Странджа...

Помните ли първият кабинет на Бойко Борисов и неговият земеделски министър Мирослав Найденов по познат като Мършата, днес схемата е същата избиват животните на хората, за да внесат в последствие застоялото месо на една фирма в Турция, това е основната причина да се говори, че имало някаква чума по животните в Странджа, която така и нито една лаборатория не доказва с документи.

Миро мършата, тогава пак изби животните, но тогава имаше шап, помните ли? После внесоха месо от Австралия чак, днес схемата е същата но бенефициента на комисионната е Бойко Борисов и затова е врегната и цялата полиция и жандармерия от Бургас, Ямбол, Сливен да мачка хората и да не ги допуска в домовете им. Заповедта за унищожението на поминъка за цял един регион е издадена от най - високо място коментират полицаи, които седят между хората и къщите им и не могат да направят нищо, защото ще останат без работа.

В Ямболско вече се заговори, че гражданите ще обявят война на държавата и че накрая ще го отнесат първи полицаите и че вече на никой не му пука, дали ще умира от глад или ще лежи в затвора, дори хората вече на няколко пъти влязоха в сблъсъци с полицията и жандармерията, но телевизиите не излъчват кадрите умишлено, защото и те се страхуват от яростта на Бойко Борисов, който явно този път с алчността си може да предизвика и гражданска война в България."

vb.png

Ето и видео как точно протича това глобално за България и дребния човек престъпление:

 https://www.facebook.com/znews.bg/videos/2099926210279450/

2018-07-14_14.57_.12_.png