ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА за запазване на игрището в кв. Хиподрума

ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

срещу визата за проектиране на открити спортни обекти – тенис кортове и детска площадка, спортно-рехабилитационен център, подземен гараж и обществена тоалетна в УПИ I – кв.35, местност  „Хиподрума”

 

Ние, долуподписаните граждани, възразяваме срещу визата за проектиране на открити спортни обекти – тенис кортове и детска площадка, спортно-рехабилитационен център, подземен гараж и обществена тоалетна в УПИ I – кв.35, местност  „Хиподрума” и настояваме игрището и прилежащия парк да останат  за свободно, безплатно обществено ползване, като се запазят предназначенията им за футболно игрище и място за общодостъпен спорт и игра.

Повече информация за плановете на Столична община можете да намерите тук: http://www.krasnoselo.net/userfiles/Hipo-35_viza.pdf

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Диляна Павлова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.

Facebook