ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА за запазване на игрището в кв. Хиподрума

ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ние, долуподписаните граждани, възразяваме срещу визата за проектиране на открити спортни обекти – тенис кортове и детска площадка, спортно-рехабилитационен център, подземен гараж и обществена тоалетна в УПИ I – кв.35, местност  „Хиподрума” и настояваме игрището и прилежащия парк да останат  за свободно, безплатно обществено ползване, като се запазят предназначенията им за футболно игрище и място за общодостъпен спорт и игра.

Повече информация за плановете на Столична община можете да намерите тук: http://www.krasnoselo.net/userfiles/Hipo-35_viza.pdf

Чрез подписа ми упълномощавам Диляна Павлова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.