В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

Quoted post


Гост

#949

2013-02-21 19:01

Я не пишете,че Българите били мързеливи и нямали работа.Как не ви е срам.Аз се махнах от България,защото бъдеще за мен и моите бъдещи деца не виждам.На 25 години съм .Работя по 12 часа,но знам за какво.Заплащането ми 100 кратно повече от това,което получавах в България преди да остана без работа.И не не съм мързелива и не живея в малък град.6 месеца бях безработна или ''нямах достатъчно стаж и опит'' или трябваше да чакам ''те щяха да ме потърсят'',докато накрая не ми писна и не си събрах куфара.Къде да го натрупам този опит и стаж,като никъде не искат да ме вземат да работя,а перспективата да работя по морето сезона,където вместо да те осигуряват за 12 работени часа в които ти скъсват задника от работа те ти плащат само за 4 не виждах.Това е нашата България и нашите мили управници.Това направиха с младия народ,принудиха го да се махне.Съгласна съм да работя,да давам всичко от себе си,но да ми плащат като на бял човек и когато вляза в магазина да не гледам,кое колко струва,а да пълня количката с това,което ми се иска.
За жалост България се превърна в наша мащеха и ние за нея съществувам само,когато трябва да си платим данъците.''Иначе сме мързеливи и не ни се работи и нищо не заслужаваме.''

Отговори

Sveta i semeistvo

#971 Za Bulgarite i za 23 god "Prehod":(((((((

2013-02-21 21:37:27

Razbira se, che Bulgarite ne sa marzelivi. Tova e prosto izvinenie na Nekadarnite i Korympirani (golyama chast) ypravlyavashti, koito mislyat samo za svoite interesi..A za Bulgarite moga da sravnyavam s mnogo drygi nazionalnosti ot 3 continenta...koito lichno poznavam!

"Студентите настояват за широко младежко гражданско участие и граждански контрол във всички форми на упражняване на законодателната и изпълнителна власт в страната." Tova tryabvashe da stane mnogo po-rano, Bulgaria ima nyjda ot novi neopetneni ot t.nar. "Prehod" rakovoditeli. I kakvo v deistvitelnost donese tosi 23 god. "Prehod"????:(((( Pogolovna mizeriya, bezrabotiza (neshto novo za Bulgaria), droga, kloshari i magazini za stari drehi (sahsto nov moment za Bulgaria) oste masova emigraziya, obezlydyavane, razbivane na selskoto stopanstvo, kyltyra i obrazovanie...i tova e samo edna malka chast ot spisaka na 'postijeniyata na prehoda". Vsichki tezi rushitelstva, doveli stranata do tova sastoyanie, (prez perioda na "prehoda" nyamat pravo da prodaljavat da ya rushat...Moje li s edna stara razbita kola da izkachish Everest????