В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

До Президента на Република България

До Народното събрание на Република България

Уважаеми дами и господа,

Ние долуподписаните български граждани на Република България се обявяваме против оставката на правителството на г-н Бойко Борисов. Няма консенсус между парламентарно представените политически партии, няма ясна визия за управлението на страната след оставката на управляващите и овладяване на положението. Предвид опасността от настъпването на анархия, според нас е по-добре действащото правителство да изкара мандата си.

Надяваме се, че нашето волеизявление ще бъде взето предвид при парламентарното обсъждане на оставката на кабинета Борисов!

Заинтересован гражданин    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Заинтересован гражданин да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.