В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на правителството на Бойко Борисов


Гост

#951

2013-02-21 19:20

Очаквам да спечели Бойко на новите избори, и да стане пак премиер.

Гост

#952

2013-02-21 19:27

Подкрепяме те, Бойко! Не ни изоставай! Ти си надеждата за България! Благодарим ти за всико, което направи за държавата! Смело напред!

Гост

#953

2013-02-21 19:29

На никого ли не му прави впечатление, че за 25 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител, БСП, Спасител, БСП, Спасител, БСП. Сменяме ги като във филма с Тодор Колев - роднина, милиционер, роднина, милиционер.
Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича. Интересно наблюдение.
Днес ситуацията е малко различна. Спасителят Бойко Борисов още не е изчерпал докрай възможностите си, още не е компрометиран, както им се иска отляво. А друг Спасител не се задава. Може би няма време за друг Спасител, истински, чисто нов и светъл. Това може да се окаже проблем за алтернативите пред политическото бъдеще на България. А какви са всъщност алтернативите?
Първа алтернатива: Гръцкият вариант въобще не е невъзможен за България от вчера. Не се знае какво ще бъде служебното или експертното правителство до изборите и
как ще подреди нещата за бъдещия победител
И то едва ли ще бъде спасително като онова на Софиянски. Защото има един напуснат терен и един недовършен мач, който може и да не бъде коментиран, да остане зад кулисите. Примерно - кой ще прави изборите, ако не са ГЕРБ? И кой измисли великото изречение, че ГЕРБ не гарантира честни избори? Може би досега БСП беше гарант на всички честни избори? Съмнително е. Та гръцкият вариант е прост - от утре може да изскочи една родна "Нова зора", леви или десни фашисти, които ще търсят именно резултата от войната на БСП с ГЕРБ. Безалтернативността на ситуацията. Лумпенското сваляне на ГЕРБ едва ли ще донесе много силна вяра вляво. По-скоро Борисов е почти присъединен към байганьовското "и тия са като ония!". На фона на това, че "всички са маскари", може да очакваме българската "Нова зора". Партия, с която никой няма да иска да играе. Отново ще загубим време, както това се случи в Гърция. И ще плачем за "Атака", която досега ругахме.
Втора алтернатива: Идват левите. Едно правителство с убедителна победа на БСП ще гарантира ли просперитета на държавата? По-скоро не - левите ще направят това, от което се бяга в цяла Европа - ще започнат да харчат. За да поддържат добрия си имидж пред неработещите, които по-често гласуват вляво от работещите. БСП ще ни държи в приятно униние една-две години и после ще ни трябва пак... Спасител. Досега тази система работи непрекъснато и едва ли ще е различно. Почваме да си мислим че БСП сама си назначава Спасителите и само Борисов досега беше уволнен от тази си роля.
Трета алтернатива: Абсолютен пат в новия парламент. Досега проучванията показваха 29% на 29% на БСП срещу ГЕРБ. Ако това се запази на изборите, ще имаме парламент, който
може да се сравни с автомобил без спирачки
в който пътуват мечка, змия и цирков артист. Кой кого ще изяде или укроти - никога не е ясно. По-скоро и тримата пътници катастрофират. Към кормилото ще посегнат ДПС - те ще подкрепят червените и отново имаме тройна коалиция. Дали поне няма да се опитаме да я наречем по друг начин? Поне това?
Последна алтернатива: Бойко Борисов показва невиждан кредит на доверие на изборите и се връща на бял кон. Просто защото няколкото хиляди протестиращи за тока барабар с двеста провокатори не са електорат, от който зависи нещо. Тогава дали БСП пак ще викне агитките да крещят, че изборите са нечестни? Нищо чудно. Знаем едно - Борисов не е най-мразеният политик. Дано да е разбрал, че вече не е и най-обичаният. Но който е задраскал Борисов в политическия си тефтер, много ще сгреши. Борисов дефинира новото дясно и трябва да е страхлив или луд, за да слезе от гърба на тигъра.
Без алтернатива: Изумявам се на идиоти, които твърдят, че не искат никого от познатите политици. И от непознатите политици също не искат никого. Това е нещастие, защото такива хора стават все повече в България. Те не могат да правят нищо, нищо не искат и не знаят какво да правят. Политиката и политиците са необходимо зло. Ако не се понасяте съвсем с местните политици, ще трябва да си вкарате отвън. Чрез война например. Избирайте си между турски и руски такива. Щото американците няма да дойдат да ни оправят. Това е положението.

Карбовски

Гост

#954

2013-02-21 19:33

boiko s teb sme

Гост

#955 Re:

2013-02-21 19:50

#16: -

на същото мнение съм


Гост

#956

2013-02-21 19:54

Бойко ще спечели втори мандат.Убедена сам в това.Той го заслужава.Много неща направи за нашата държава.Доган,Станишев,Костов да си ходят.

Гост

#957

2013-02-21 20:01

Бойко е единствената алтернатива, само той не е компрометиран, само той даде гласност и се е опитвал да хване крадците в БГ, само той помагаше на хора, бедстващи в чужбина и тук - колкото може и както може.

Гост

#958

2013-02-21 20:07

Ако Бойко не продължи започнатото и господ не може да ни помогни вече

Гост

#959

2013-02-21 20:07

hn
гост

#960 Re:

2013-02-21 20:07

Наистина има нужда от подобряване на социалния живот на българите, защото те вече са уморени от мизерията, глада и цялата корупция и мафия, които се ширят из страната. Хората искат промени, искат да зная, че могат да живеят нормално, а не да се чудят как да си платяt сметките. Искат да водят нормален и спокоен живот, такъв какъвто се води в повечето европейски страни. Проблема на българите е не само високите цени на консумативите, а и ниските доходи. Всеки сравянва цените на консумативите в България, с цените  на консумативите в другите страни от ЕС, но никой не прави сравнение на заплатите на хората.

Правителстовто на Бойко Борисов е единственото правителство, което нещо някога е направило за България и за хората в държавата. Да, може някои хора да се подиграват с това, че той ходи и реже лентички из страната, но въпреки това той все пак нещо направи. Евала му правя на човека за думите, които каза тези 2 дни. За това, че той няма да търпи да се лее кръвта на българския народ, породена от провокациите на някои политически настроени хора. Тук става въпрос за народа на България, а не за партиите, които се опитват да завземат колкото се може повече от държавата. Само уточнявам - Аз НЕ съм член или привърженик на никоя партия и не искам да бъда!

Протестите трябва да преминат по мирен път и всеки един от нас не трябва да се подвежда от опитите за политически провокации. Всички ние ще протестираме, но нека това да стане по мирен път. Всички се борим за едно - по-добър начин на живот!

Не съм съгласна и няма да подкрепя тези хорица, които са там и които не знаят защо са там. Тези хорица, които провокират полицаите, тези хора, които нападат полицаите .... Ами и мен да ме нападнат с камъни, и аз ще отвърна на удара. Полицаите са част от народа. И те също имат високи сметки, разходи, семейства, искат по-добър начин на живот ... както всички останали. Но са там и изпълняват своя дълг!


Гост

#961

2013-02-21 20:20

Borisov e Nai dobroto koeto se e sluchvalo na vbulgariq prez poslednite 20 godini

Гост

#962

2013-02-21 20:27

Ostavete Bojko da si varchi rabotata, vsichko ostanalo smardiii....


Гост

#963

2013-02-21 20:48

Аз отново ще гласувам за ГЕРБ и Бойко Борисов, за мен те са единственото спасение на нашата държава. Надявам се всички които мислят като мен да излязат и да гласуват всеки глас е важен, нека не оставяме държавата отново в ръцете на бандата измамници от БСП.

Гост

#964

2013-02-21 20:55

Само на Бойко можем да разчитаме всички българи!!!

Гост

#965

2013-02-21 20:57

PO-dobre Gerb otkolkoto turci i komunisti...

Гост

#966

2013-02-21 21:03

Не може да оставим държавата да се срине!

Гост

#967

2013-02-21 21:21

Аз твърдо заставам зад Бойко Борисов ...той направи много за България и съм сигурна ,че ще продължи да прави.

Гост

#968

2013-02-21 21:22

За Бойко сме и за никой друг

Гост

#969

2013-02-21 21:23

Аз съм на 17 години.Ученичка съм.Изключително съм възмутена от политическата обстановка в момента.От както съм се родила,смея да твърдя, че не съм видяла в България да настъпват по-добри промени откакто Бойко Борисов стана министър председател. Подкрепям напълно него,неговата политическа партия и членовете й. Съжалявам единствена за това,че все още нямам право да гласувам.Това,разбира се, не може да ми попречи да изказвам своето мнение и да защитавам хората,които знам, се борят за благото на страната ни. С вас съм!

Гост

#970

2013-02-21 21:33

Според мен няма по-добър политик, който е направил повече за страната ни от Бойко Борисов.Единственото , което той искаше да направи е една Европейска държава.Тайно се надявах , че ще успее да издържи и няма да се поддаде на най-корумпираните хора в страната .надявам се на следващите избори Борисов да спечели още един мандат и да успее да довърши започнатото!
Sveta i semeistvo

#971 Za Bulgarite i za 23 god "Prehod":(((((((

2013-02-21 21:37

Razbira se, che Bulgarite ne sa marzelivi. Tova e prosto izvinenie na Nekadarnite i Korympirani (golyama chast) ypravlyavashti, koito mislyat samo za svoite interesi..A za Bulgarite moga da sravnyavam s mnogo drygi nazionalnosti ot 3 continenta...koito lichno poznavam!

"Студентите настояват за широко младежко гражданско участие и граждански контрол във всички форми на упражняване на законодателната и изпълнителна власт в страната." Tova tryabvashe da stane mnogo po-rano, Bulgaria ima nyjda ot novi neopetneni ot t.nar. "Prehod" rakovoditeli. I kakvo v deistvitelnost donese tosi 23 god. "Prehod"????:(((( Pogolovna mizeriya, bezrabotiza (neshto novo za Bulgaria), droga, kloshari i magazini za stari drehi (sahsto nov moment za Bulgaria) oste masova emigraziya, obezlydyavane, razbivane na selskoto stopanstvo, kyltyra i obrazovanie...i tova e samo edna malka chast ot spisaka na 'postijeniyata na prehoda". Vsichki tezi rushitelstva, doveli stranata do tova sastoyanie, (prez perioda na "prehoda" nyamat pravo da prodaljavat da ya rushat...Moje li s edna stara razbita kola da izkachish Everest????

 


Гост

#972

2013-02-21 21:45

Врагът на моят враг, е мои приятел. Може Борисов да не е най-любимият ми персонаж, но е единствената алтернатива, от пред САТАНишев и Доган.

Гост

#973 Re: izberete si go ROBI, haresva vi mafiotskoto robstvo, kupete si sveshti, BUDA ne moje nishto da

2013-02-21 21:50

KS

#974 Re:

2013-02-21 22:03

#62: -

Преди 4 години гласувах за Бойко Борисов. Сега се питам защо....Повярвах че ще оправи страната ни, повярвах на всички обещания, но това е била една голяма грешка. Както всички вече видяха при всеки един назрял скандал се сменят министри, говори едно в следващият момент прави дуго. Обидена съм и се чувствам предадена от този човек. Остави хората които вярваха в него.....


Гост

#975

2013-02-21 22:05

Какво има да се коментира, то е ясно и очевидно, че без правителството на г-н Борисов, сме за никъде, или по-точно сме към Русия, респ.комунизма, заради който сме тук...и още много може да се изрежда, но е излишно вече....