Против наредбата на Община Варна за домашни и бездомни животни

Quoted post


Гост

#1

2013-02-05 22:56

ПО-малоумна забрана едва ли има някъде,така,че подписвам ПРОТИВ!!!

Отговори

Велислава Атанасова

#96 Re:

2013-03-24 20:22:02

#1: -

Здравейте, моля Ви да подпишете Европейската гражданска инициатива против вивисекцията на гръбначни животни (примати, кучета, котки, зайци, плъхове и др.) във фармацевтичната индустрия - при събрани 1 милион подписа въпросът ще бъде поставен за обсъждане директно пред Европейския парламент, където природозащитници и биолози, дали началото на тази инициатива, ще представят всички аргументи, доказващи несъстоятелността на резултатите, получени чрез тези жестоки нехуманни експерименти върху същества, чустващи болка и страх като нас. При успешен край на тази инициатива ще се получи верижна реакция, като вивисекцията ще отпадне като метод за изследване в целия свят.

При попълването на личните си данни обърнете внимание на смяната на реда на имената: МЕСТАТА НА БАЩИНОТО И ФАМИЛНОТО ИМЕ СА РАЗМЕНЕНИ. В случай на затруднение при попълването, ето накратко реда на вписване на данните:

1. Слезте най-отдолу на главната страница и кликнете върху синия бутон с надпис ПОДПИШЕТЕ!

2.Отваря се втора страница, кликнете върху надписа Подкрепа намиращ се в синята лента.

3.Отваря се трета страница, където можете да изберете държавата: България

4.След избирането на държавата се разгъва цялата страница, където вписвате: ЕГН, лично име, фамилно име, бащино име (не забравяйте размяната на фамилно и бащино име), националност, след което правите две отметки - удостоверявате, че не сте попълвали вече тази инициатива и че сте прочели декларацията за поверителност, вписвате символите (на латиница) и ако всичко е попълнено правилно, излиза последната страница с идентификационния номер на Вашия подпис.

Сайтът към инициативата е:

www.stopvivisection.eu/bg

 

 

Ael

#118 Re:

2013-05-09 18:54:05

#1: -

Защо да е малоумна забраната? Аз лично съм алергична към миризми, и животни. (кихам и трудно дишам) Tрябва ли да се чувствам некомфортно само защото на някой му е хрумнало да има 10 котки и кучета в апартамента си? Аз обичам животни, но според мен не могат да живеят в една сграда с хората. Баба ми и дядо ми навремето имаха много животни, плюс котка и куче, но никога не позволиха да влизат в къщата. За мен хигиената е важно нещо, и съм съгласна че не може да се хвърля храна просто така на пътя да се вмирисва и разваля...(в купички, да, и да се стои там докато не се изяде). Сега сигурно ще ме нападнат много хора, но това е моето лично мнение.

gigo

#172 Re:

2013-09-13 09:00:55