Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов

Quoted post

shokata

#1 Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов

2013-01-20 22:54

Да риташ в лицето паднал на земята човек, да го налагаш с юмруци , когато се намира в беззащитно състояние - това е ОМРАЗА, НЕИСТОВА ОМРАЗА към човек. Мюсюлманите, членове на ДПС , ПРИСЪСТВАЩИ на инцидента, без самите те да са били обект на посегателство, направиха АБСОЛЮТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ТОВА, КАКВО е ОМРАЗА. ПО-ЯРКА и ПИЩНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОМРАЗА на мюсюлманин към беззащитен човек, проснат на земята, може да се случи само по филмите на ужасите и.... от това, което се видя по телевизията, явно на КОНФЕРЕНЦИЯ на партията ДПС.

Отговори

Симона

#2 Re: Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов

2013-01-21 01:10:27

#1: shokata - Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов

Трябва да отбележа, че прочетох думата 'мюсюлмани' прекалено много пъти. Дали са мюсюлмани или не в случая няма значение! Това са хора, погазили закона и според мен само и единствено по този начин трябва да бъде описвано или разглеждано това действие, предприето от делегатите. Още повече, че в противен случай давате причина да бъде повдигнат въпроса за религиозното разделение и как това обвинение е повдигнато единствено по религиозни подбуди..

Варварско и НЕЗАКОННО... Да налагат човек, който е вече обезвреден... а нашите уважавани прокурори си траят.. Мисля, че освен тази петиция, трябва да се създаде и друга, свързана с оставката на уважаемият Г-н Кокинов.