За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

Асоциация на пушачите в България

#678 Re

2013-01-04 16:03

"икономиката на България се основава на свободната стопанска инициатива".така е записано в конституцията на държавата ни.е къде тук виждате свободната инициатива на ресторантьорите и собственици на заведения.този закон силово им налага в заведенията им да не се пуши.защо не ги оставят сами да решават какъв тип заведения да имат за пушачи или за непушачи.правителството им налага да изпълняват един дискриминационен закон който е отречен в почти всички държави от Е.С.дори не се спира пред риска голяма част от заведенията да приключат дейноста си като най лекомислено им се заявава да си намерят друг вид дейност.ние с това правителство явно няма да можем да се разберем да се коригира закона с тях диалог не може да се води защото те винаги се налагат от позиция на силата.затова Асоциацията реши да даде упор на подготовката за изборите през юли тази година.наши представители ще се срещат с всички партии и техните лидери по време на предизборната им агитация.с изключение на ГЕРБ разбира се с тях е излищно да се разговаря.ще поставим две условия:отмяна на закона и драстично увеличение на пенсиите.вота ни ще получи тази партия която включи в програмата си нашите условия.останалото е въпрос на организация.
интернет,социалните мрежи,блоговете и личните сайтове ще бъдат организирани да работят за нас.ще водим агитация и в заведенията на открито ще разговаряме персонално с всеки пушач и ресторантьор.ще се срещаме и с пенсионерите нека бъдат на ясно с това кой може да им увеличи пенсиите.много сме и имаме достатъчно време и сили да се организираме и да гласуваме доверие на тази партия която ни зачита като хора и граждани на държавата.тези които не пушат ги изключваме от нашата схема по известни причини.това не означава че ще се откажем и ще спрем борбата за отмяна на този закон.атаката продължава.

Отговори


Гост

#680 Re: Re

2013-01-04 19:32:51

#678: Асоциация на пушачите в България - Re 

 ХА-ХА-ХААААА. Ама вие вервате ли си. Наистина ли все още вярвате на обещания? Да си зависим от никотина, нито е лесно, нито евтино, но чак да продължаваш да вярваш в политиците си е направо невежество. Такава политика каквато описвате предлагат БСП, само не забравяйте, кой прие тези промени в Закона за здравето? Спомнете си ги добре, след като се напушите с цигари едно хубаво, че да не сте гладни за никотин и да разсъждават трезво по въпроса. Някой по горе цитира абзац от песен на Слави. В тази връзка и аз ще цитирам "Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно"