Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Бивш пушач, но цигарите не ми пречат!

#1069 Re: Тема

2012-12-14 21:32

#1052: Гаден ПРОСТ Пушач - Тема

БРАВО!!!

Един интелигентен, разумен и добре обоснован пост. Поздравления! Но както се забелязва тук непушачите нямат обосновани аргументи, но имат много цветист речник, което пък ме кара да се замисля от какви прослойки на обществото са, къде и как са израстнали, как са възпитавани и много други.

За жалост почти никой от тях няма капацитета и интелекта да разбере написаното от Вас. Жалко!

Отговори

Гаден ПРОСТ Пушач

#1184 Re: Re: Тема

2012-12-18 20:09:25

#1069: Бивш пушач, но цигарите не ми пречат! - Re: Тема

Благодаря :)

За съжаление виждам, че няма никакъв смисъл (и честно казано - не очаквах нещо различно :)). След като по всички медии ни залива информация за последиците от такива забрани и отмяната им в  голяма част от Европа (един от "умните" доводи беше, че искаме да сме европейци - явно и той отпадна вече и много се смеех като четях коментари от този сорт, защото явно много хора не са ходили по "европата") и въпреки всичко продължава безумието, не знам какво да мисля за българина вече :)

Аз съм моряк (казано най-просто, защото ако напиша точната длъжност ще започна да се съмнявам, че голяма част ще разбере какво е :)) и до момента съм бил в толкова държави, колкото повечете хора тук няма да видят и за 5 свои живота. Винаги съм гледал начина на живот, законите и порядките във всяка от тях. С ръка на сърце мога да кажа, че по-объркана и безумна държава като нашата трудно може да се намери. Още по-лошо е, че виждам напредък във всички други, а в нашата е точно обратното и сега разбирам пределно ясно още една от причините да е така :)

Радвам се, че приходите ми не зависят от тази държава, но не мога да се радвам, като виждам хората покрай мен да стават все по-зле !!  Заради 2 групи хора - едната е от такива дето нямат капка мозък в главата или от злоба искат и другите да са зле, а другата от мързеливци, сноби или мошеници, опитващи се чрез разделение на населението и долен популизъм да спечелят гласове за следващите избори и да замажат, чрез отклоняване на вниманието, своята некадърност (над 21000 мушички хванати в паяжинката само тук).

В нито една държава - ама НИТО ЕДНА (дори гърците и арабите са по-добри !) - няма хора като нас. Излиза, че не пушачите нямат спирачки, а непушачите. "Когато фактите говорят и боговете мълчат" - непушачите няма как по-добре да покажат, че за България тази поговорка не важи :) Бай Ганьо няма да изчезне, но наистина не предполагах, че толкова много е "посял" :)

P.S. За този индивид, дето беше коментирал да си отворя публичен дом (ще пропусна плоския ти опит за обида, не ме впечатли, опитай да бъдеш по-оригинален следващия път, защото така си скучен и си просто един от масата, неотличаващ се с нищо по-различно :)) - моето момче, все още мога да ти покажа поне една сграда, която беше неофициален публичен дом по бай-тошово време. Японците, които се славят като умни и културни хора, още преди стотици години са обособили такива места - проституцията е легална и контролирана в МНОГО държави, доста от тях на светлинни години пред България. Никога не съм ползвал услугите на проститутка (въпрос на личен избор и принципи), но съм говорил с някои и съм им давал пари за децата им (защото мозъка ти едва ли ще може да възприеме всичките причини и обстоятелства, които са ги принудили да станат такива, а една от тях е от управлението на такива "умници" като теб)