Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Гаден ПРОСТ Пушач

#1184 Re: Re: Тема

2012-12-18 20:09

#1069: Бивш пушач, но цигарите не ми пречат! - Re: Тема

Благодаря :)

За съжаление виждам, че няма никакъв смисъл (и честно казано - не очаквах нещо различно :)). След като по всички медии ни залива информация за последиците от такива забрани и отмяната им в  голяма част от Европа (един от "умните" доводи беше, че искаме да сме европейци - явно и той отпадна вече и много се смеех като четях коментари от този сорт, защото явно много хора не са ходили по "европата") и въпреки всичко продължава безумието, не знам какво да мисля за българина вече :)

Аз съм моряк (казано най-просто, защото ако напиша точната длъжност ще започна да се съмнявам, че голяма част ще разбере какво е :)) и до момента съм бил в толкова държави, колкото повечете хора тук няма да видят и за 5 свои живота. Винаги съм гледал начина на живот, законите и порядките във всяка от тях. С ръка на сърце мога да кажа, че по-объркана и безумна държава като нашата трудно може да се намери. Още по-лошо е, че виждам напредък във всички други, а в нашата е точно обратното и сега разбирам пределно ясно още една от причините да е така :)

Радвам се, че приходите ми не зависят от тази държава, но не мога да се радвам, като виждам хората покрай мен да стават все по-зле !!  Заради 2 групи хора - едната е от такива дето нямат капка мозък в главата или от злоба искат и другите да са зле, а другата от мързеливци, сноби или мошеници, опитващи се чрез разделение на населението и долен популизъм да спечелят гласове за следващите избори и да замажат, чрез отклоняване на вниманието, своята некадърност (над 21000 мушички хванати в паяжинката само тук).

В нито една държава - ама НИТО ЕДНА (дори гърците и арабите са по-добри !) - няма хора като нас. Излиза, че не пушачите нямат спирачки, а непушачите. "Когато фактите говорят и боговете мълчат" - непушачите няма как по-добре да покажат, че за България тази поговорка не важи :) Бай Ганьо няма да изчезне, но наистина не предполагах, че толкова много е "посял" :)

P.S. За този индивид, дето беше коментирал да си отворя публичен дом (ще пропусна плоския ти опит за обида, не ме впечатли, опитай да бъдеш по-оригинален следващия път, защото така си скучен и си просто един от масата, неотличаващ се с нищо по-различно :)) - моето момче, все още мога да ти покажа поне една сграда, която беше неофициален публичен дом по бай-тошово време. Японците, които се славят като умни и културни хора, още преди стотици години са обособили такива места - проституцията е легална и контролирана в МНОГО държави, доста от тях на светлинни години пред България. Никога не съм ползвал услугите на проститутка (въпрос на личен избор и принципи), но съм говорил с някои и съм им давал пари за децата им (защото мозъка ти едва ли ще може да възприеме всичките причини и обстоятелства, които са ги принудили да станат такива, а една от тях е от управлението на такива "умници" като теб)

Отговори


Гост

#1186 Re: Re: Re: Тема

2012-12-18 20:36:29

#1184: Гаден ПРОСТ Пушач - Re: Re: Тема

Ама ти продължаваш да си ПРОСТ. Мислиш се за по умен от 22 000 души, така ли? Анщайн...