Незабавно разпускане и закриване на КЗД

Quoted post

2012-11-08 05:06

Просто си изрявам мнението.Това не е чат и нямам намерение да коментирам чужди коментари,а още по-малко да влизам в какъвто и да било диалог с никого щом явно едва ли биха ме разбрали какво бих искал да кажа.Знам,че не се спазва дори добрия тон в тия форуми и за това рядко пиша на подобни места за да не падам на такова ниво /изключение правя само ако някоя тема ме заинтригува малко повече,особено ако намирам неще лично в нея/. Така достатъчно добре си личи кой с какъв капицитет е - винаги могат само да намерят една фраза извадена от контекст и прозвучала им накриво за повод с целящ заяждане.Мога само последно да поясня,че нито защитавам КЗД.Даже скандалния й доклад да не е бил направен умишлиено в такъв вид,а още повече провокациите срещу историята и независимо от кого идват.Поради това считам за оскърбителен и начина по който им се отговаря с воденето на подобни абсурдни разправии.Вместо тях по-добре да се намери рабирателство по съвременен начин и се вземат някакви мерки срещу конкретно отговорните лица /а не всички заедно с цялата органиция/ - поне едно извинение да поднесат .Иначе да не би някой да си мисли,че на мен би ми било приятно да съм опрял и се занимавам с разни институци като въпросната.Защото за съжаление безправието в България е громно и нямаш много на кого или на какво да разчиташ.Но това може да го разбере само човек с увреждане или друго неравностойно положение.Нека не прозвучи като клетва,но съдбата наказва най-много ония,които се отнасят неоправдано лощо към такива хора за да видят и те какво е.Тогава чак разбираш дали ти е до въпроси като тукашните или би мислил предимно как да си решиш проблемите.В такъв смисъл с неприязъм съм съгласен когато се говори,че много български инстуции често се занимават с глупости,какъвто е и прослувутия доклад - вместо да изпълняват функциите си като помагат на гражданите, а така даже вредят на много от тях ..Друго не мисля,че имам и е редно повече да добавя тук.Още веднъж се извинявам ако съм ообезпокоил някого - всичко най-хубаво и успех...! :(

Отговори

Гост

#66 НОВ СКАНДАЛ С ТАЗИ "ПОЛЕЗНА НАРОДУ" КОМИСИЯ!

2012-11-29 11:46:51

#64: #62 -  

"СКАНДАЛ

Новото ръководство на комисията за защита от дискриминация сътвори скандал, след като стана ясно, че си е раздало хиляди левове бонуси. По информация на "168 часа" всеки член е получил между 5500 и 7000 лв., макар че работи само от един месец. Според шефа на КЗД Анна Страшимирова става дума за 3000 лв., а тя самата е взела 3150 лв. След като се разбра за бонусите, вчера Страшимирова заяви, че тя и колегите й ще ги върнат, за да не се провокира обществено напрежение "в този труден за страната момент".

в. "Сега", 29.11.12

http://www.segabg.com/article.php?id=626443