увеличение на майчинските и детските надбавки.

Quoted post

El Patseto

#28

2012-10-23 22:02

Подкрепям петицията с изключение на това - "семейни помощи за деца, без обвързване с минимален доход на член от семейството". По този начин всички цигани ще продължават да се множат като хлебарки и ще станат в пъти по-богати от сега!
Трябва да се изисква от майките за бащите минимум средно образоване за да получават помощи.
Не може, аз като родител да пръскам пари за обучение и т.н. и да ме приравняват към циганите, дето само крадат и лентяйстват и ще вземат детски надбавки в същия размер!!!

Отговори


Гост

#62 Re:

2012-10-25 18:07:21

#28: El Patseto -

с или без обвързване с минимален доход на член от семейство,няма никакво значение за циганите,те така или иначе си получават паричките :) и продължават да се множат.


Гост

#68 Re: съгласна

2012-10-29 13:33:34

#28: El Patseto -

Детски взимат основно циганите и няма повод те да се увеличават точно поради факта, че това малцинство с нищо не допринася за развитието на държавата и реално НЕ отглежда децата си. Поради същата причина е по-добре да се намалят данъците на работещите родители, вместо да се увеличават детските. /както и беше по едно време и нормалните работещи родители бяха определено доста доволни/. Така всички, които се грижат реално за децата си и допринасят за обществото, ще бъдат насърчени, а тези които мързелуват - не. А да се раздават пари на калпак на всички - включително и на циганите - това не е разумно. Образованието е идеален критерий за подпомагане на семействата. Също така изключването на помощи след 3-то дете /което няма да стане, защото всички цигански защитници ще осъдят България/.