СРЕЩУ НОВАТА НАРЕДБА ЗА „СИНЯ ЗОНА“ В СОФИЯ

Quoted post

Емил Тотев

#126 Всичко е за пари

2012-09-01 08:48

1.Реално с новата наредба на общинарите се дава още една възможност да манипулират и държат в подчинение хората на София. Кои хора живеят в центъра и защо те трябва да са притиснати? Това не са ли хората, които притежават най-апетитните имоти за новите власт имащи?
2.Новите паркинги: С новите паркинги и цената на която там ще паркират "гостите на София", реално се увеличава синята/зелената зона София с няколко хиляди парко-места!!! Мотивация: Защо да си оставям колата в полето на Цариградско, като за същите пари ще си я спра в центъра?
3.Новата линия на метрото: Реално на 01.09.2012 не беше открита новата линия от Надежда до Черни връх, а бяха вдигнати картите за редовно пътуващите с 50 %!!!! Мотивация: Какво ме интересува мене, който живея в центъра и пътувам с метрото всеки ден до работа по старата линия на метрото, че вече мога да ходя и до Надежда, ако искам. Аз не искам да ходя в Надежда. Но не искам и да плащам всеки месец по 35 лева, вместо досегашните 23?!

Отговори


Гост

#137 Re: Всичко е за пари

2012-09-26 00:18:16

Изпразниха им се джобовете, свършиха парите и сега да компенсират за предходните години, в които им забраниха да събират такси... Като вадихме "талон" миналата година за  новия автомобил за паркиране в Синята зона нямаше проблеми направиха го за 5 минути и на базата на 1 документ. Е значи ли това сега, че 5 минути работа и отпечатването на един стикер струва 150 лв? Тези къде се намират... Да не говорим, че обикаламе по 1 час, за да паркираме пред жилището си! А тези вредни емисии СО2 кой ги отчита? И на всичкото отгоре не можаха да ми дадат сносен отговор защо на базата на предната "регистрация" на автомобила за право на паркиране в зоната, не ми издадат винетен стикер? Преди им беше достатъчна лична карта и талон, без доказателства за родствени и др. връзки пък сега куп документи да им снимаш?! А колко баха само изненадани като има казах, че апартамента е на мое име, а колата на съпруга ми?! Е как е възможно представяте ли си!