Бойкот на Световната волейболна лига'2012

Quoted post

Владимир Вълков

#77

2012-06-13 13:57

Здравейте, Уважаеми фенове на Българският волейбол,

Моля, да подкрепим Радостин Стойчев и Матей Казийски, като оставим залата празна за мачовете на Българският национален отбор по волейбол от световната лига! Моите мотиви за това са следните:
1. Това , което правят г-н Стойчев и Казийски, не е с цел да се облагодателстват за лична изгода, а за успеха на Българският волейбол. Самият г-н Стойчев в дадената пресконференция от самия него спомена, че желае прозрачно управление, което да бъде в полза на БГ клубовете, да няма от така наречените от него "заробващи" договори за младите състезатели, които влияят върху тяхната психика още на крехка възраст и могат да убият желанието на много от БГ талантите ни във волейбола да продължат своето развитие. Г-н Стойчев желае да има прозрачност за управлението на финансите от страна на федерацията !
2. Запитали ли сте се, че на звездата на Световният и Български волейбол Матей Казийски може би една от останалите несбъднати мечти е да вземе медал от олимпиадата, който му липсва в богатата колекция от медали и купи?! Защо г-н Казийски да се откаже сега от националния отбор, когато е най-близо да изпълни още една своя голяма мечта???! Отговорът е,че наистина, това което прави е в името на волейбола и развитието му в нашата страна,за да имаме още състезатели като него!!!
3. Видяхте ли днес наглостта на г-н Лазаров как каза, къде се бил доказал г-н Стойчев, било само на клубно ниво и не бил направил нищо за БГ волейбола. Ами МОЖЕ БИ г-н Лазаров е на силни наркотични вещества , за да каже тъй незначително най-доказалия се трениор на клубно ниво в СВЕТА, сякаш е нещо незначително!!!
Не оставайте безпристрастни, защото този господин( Лазаров) , ще се възползва веднага от това, ако напълним залата отново за мачовете от световната лига и ще излезе да каже, нещо от сорта на " Видяхте ли, хората желаят да гледам волейбол и без г-н Стойчев и Казийски" и така няма да има никакъв резултат от този техен бойкот!!!
БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, ОСТАНЕТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ТАМ , ДОКАТО РАДОСТИН СТОЙЧЕВ И МАТЕЙ КАЗИЙСКИ НЕ БЪДАТ ОТНОВО В НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР!!!
НЕКА ВЕДНЪЖ ПОДКРЕПИМ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ, КОИТО МИЛЕЯТ И ЖЕЛАЯТ ДА ВИДЯТ БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР НА СВЕТОВНИЯ И ОЛИМПИЙСКИ ВРЪХ, А ТОВА ШЕ СТАНЕ САМО АКО ТЕ СА В ОТБОРА, А ЛАЗАРОВ СЕ МАХНЕ!!!

Отговори

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2012-06-14 22:33:49



Гост

#104 Re:

2012-06-18 00:12:06

#77: Владимир Вълков -

А бе, Вълков, не се ли усещате, че се превръщате в пионки на една грешна кауза - тази на Матей и Радо. Гибона призова да се обединят всички за общата кауза, но явно твоите фаворите си имат лична...