За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА

#21 За равни права на пушачи и непушачи

2012-06-05 00:03

НЕПУШАЧКА! Сега, когато забраната за пушенето на обществени места влезе в сила, говорите за равнопоставеност. А къде бяхте преди, когато АЗ, РАВНОПОСТАВЕНАТА НЕПУШАЧКА, бях принудена да търпя цигарения дим (който Вие произвеждахте) навсякъде - в кафенета, ресторанти, магазини, а понякога дори в лекарски кабинети? Защо не мислехте тогава за моите права - да дишам чист въздух(в ресторанта или кафенето), да не бъда одимявана и усмърдявана от тютюневия дим от Вашите цигари уважаеми РАВНОПОСТАВЕНИ ПУШАЧИ? Не беше ли гавра с моите права, когато преди време в заведенията имаше маси за пушачи и непушачи? Моля Ви, пушете си на воля в собствените си домове и под открито небе и не занимавайте обществото с лицемерната си борба за равноправие.


Отговори


Гост

#22 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-06-05 13:49:27

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

Ами, защо не се защитихте?

Защо не си потърсихте правата?

Защо не изискахте правилата да се спазват, инспекторите да налагат яки глоби за недобре вентилирани помещения и пр.?

Защо мислите, че ние, пушачите обичаме да стоим на задимено и не искаме добра вентилация, не разбираме правото Ви на чист въздух и сме против правилата?

 


Гост

#44 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-07-15 15:43:57

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

В деня, в който тази забрана влезе в сила, чух по новините и данни за замърсяването на въздуха в София с разни вредни вещества - не мога да ги цитирам, не ги помня, но фактите показват високи стойности - е, всички дишаме този въздух!!! Аз си пуша на воля в къщи, но не се сещам къде вие дишате чист въздух!!! Освен ВЪРЛА НЕПУШАЧКА сигурно сте и ВЪРЛА ПЛАНИНАРКА или поне планувате да се преместите да живеете някъде високо в горите...

ПУШАЧКАТА

#70 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-09-17 15:36:05

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

Госпожа сега спокойно можете да си ходите по барове и кафенета :) аз си пуша в къщи а предполагам и 99% от пушачите,не ми е приятно да седя на вън като куче за да изпуша една цигара,но.... от този ваш кеф не страдам аз нито някой друг пушач.Страдат заведенията които остават без клиенти особенно сега когато застудява :) Икономиката ни отива по дяволите заведения които преди са били претъпкани и ми се е налагало да си запазвам маса за да има къде да седна сега светят празни и без тютюнев дим.... и затварят..... ама нали трябва да сме европейци ха ха. Белгия, Австрия,Германия,Гърция,Испания,Италия... това са все европейски държави в които ИМА обособени места за пушене.В всички тях в началото беше забранено абсолютно и какво се оказа че масово забраните не се спазват.Отмениха безумното ограничение и сега навсякъде си има заведения за пушачи единствено в Великобритания и Ирландия не се пуши никъде освен в къщи. Смятате ли,че при приблизително 3 000 000 пушачи в нашата мила родна страна може да се спази това ограничение? Не мисля, поне не дълго! АЗ СЪМ ПУШАЧ И ПУША, ЗАЩОТО МИ ХАРЕСВА И НЕ МИ ХАРЕСВА ДА МЕ ТРЕТИРАТ КАТО УЧЕНИЧКА ДА ТРЯБВА ДА СЕ КРИЯ В ТОАЛЕТНАТА ЗА ДА ИЗПУША ЕДНА ЦИГАРА! МИСЛЯ ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПУШАЧИ СА НА СЪЩОТО МНЕНИЕ! А и мисля че сте достатъчно одимена не точно от нас :)

възмутен гражданин

#483 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-12-14 19:21:10

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

Дали ще разбереш това: Никой не е забранявал да ходиш в заведения за непушачи.

Върл ПУ-ШАЧ

#623 Re: За равни права на пушачи и непушачи

2012-12-31 05:58:18

#21: върла НЕ- ПУ-ШАЧ-КА - За равни права на пушачи и непушачи

Върла,ще ти пречи ли,ако има заведения САМО за пушачи?Според мен,ще ти пречи.Ще влезеш в заведението(за пушачи) и ще оревеш орталъка,че те тровят.Непушачииииии,не искаме да ви тровим!!!Искаме заведения,в които да се тровим спокойно!