Подписка

Quoted post

Учители?

#321 Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 10:46

#318: - Re: Re: Re: Значи, родителските ви задължения трябва да бъдат поети от държавата, от училището – така разсъждават и представителите на една малцинствена група у нас. Оставете си децата в дом за деца без родителски грижи и всичко ще бъде точно така.

Какво толкова, ще ви бъдат спестени много средства, време, нерви, усилия и ще сте волна като пеперудка, макар да сте създали деца.

Срам ме като ви чета, срам ме е, че има учители като вас - мислите за собственото си благополучие и не ви пука за децата. Нападате злобно, не можете да се поставите на мястото на другия и не можете да водите диалог. Мислите, че по презумпция сте прави и не допускате възможността да има други гледни точки. Имала съм учители като вас, преди да се спася в гимназията. Мисленето ви е чуждо и мразите, когато децата се опитват да мислят със собствените си глави. Жал ми е за учинците ви и за бъдещето на градовете ви.

Отговори


Гост

#322 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 11:04:15

#321: Учители? - Re: Re: Re: Re:

Откъде сте сигурна, че сме учители?

Вие също провокирате злобно – "На зло куче – зла тояга".

Вие също не допускате други гледни точки. Това си е моята гледна точка. Тя може да не ви харесва, да, но на мен не ми харесва вашата. Не мога да уважавам родители, които разчитат институциите да се грижат за децата им, да ги възпитават. Първите 7 години липсват ли, никой нищо не може да направи, а първите 7 са в семейството. Грижете се за децата си, не само за образованието им, а и за възпитанието им!