Подписка

Quoted post


Гост

#184

2012-02-25 17:37

Вашите са отдавна известни. И какво от това? Не ви ли заболяха пръстите от щракане цял ден по клавиатурата? Поработете малко върху правописа си. Явно добрата МГ, в която сте учили, не ви е помогнала никак. Само с математика не може – нужно е да се знаят и езици, пък и някои други науки.

Отговори


Гост

#185 Re:

2012-02-25 17:58:16

#184: -

Аз съм учила в обикновено училище, с изградени традиции в преподаването и обучението на чужди езици, а сега и математика. Сега пратих и детето ми да учи там, и се радвам, че макар и не в математическа гимназия, тя има шанса да се учи при истински учители, някои от които са ми преподавали и на мен. Радвам се, че тя има шанса поне малко да се докосне до истинското образование, такова, каквото беше, преди да бъде съсипано. А сега виждам, че процесът на съсипване продължава все повече и с все по-голяма скорост. Жалко, че и самите учители, тези, които се подписват под това извратено подобие на подписка, допринасят за това.


Гост

#187 Re:

2012-02-25 18:24:08

#184: -  

 

Гост

Аз съм учила в най-различни не-математически училища, говоря перфектно 3 езика, ползвам още 3 и избрахме, детето и аз СМГ, защото м/у 5 и 8 клас, то е най-доброто училище в София. Вместо да  проваляте МГ, работете за изграждане на подобно ниво и във Вашите училища, така ние сами ще Ви потърсим.

Но ниво се постига с работа а не със заплахи и забрани, ако и това не знаете какви учители сте????