За монтиране на камери и изграждане на обозначени изкуствени неравности с цел ограничаване на скоростта на бул. “Черни Връх” в участъка между бул. “България” и бул. “Джеймс Баучер”.

Quoted post


Гост

#12

2022-08-15 16:36

Браво за предприетите действия от страна на Пламен Вълков! В допълнение бих искала да попитам дали е възможно да се предвидят също така камери за контрол на скоростта, както и вело алеи в двете посоки на бул.Черни връх, което също би намалило широчината на булеварда.

Отговори

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2022-08-16 11:02:07



Авторът на тази петиция

#14 Re:

2022-08-16 11:02:59

#12: -  

Здравейте! Благодаря за коментара и идеите! Камерите за контрол на скоростта са страхотно предложение но за съжаление се оказа, че са изцяло отговорност на КАТ. А там може да се аргументира, че те самите нямат полза от това да слагат камери.
По отношение на вело алеите: Не съм ги писал в писмото защото не са включени в наредбата като инфраструктурни средства за ограничаване на скоростта. За когато получа отговор от някой от адресантите, планирам да представя предложение за цялостно решение, което включва издигнати пешеходни пътеки, централни острови, вело алеи (от двете страни на булеварда), както и кръгово кръстовище.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...