Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#41 Re:

2021-10-28 05:32

#18: -  

Това за домашното обучение е добра идея, но в тази ситуация не знам, колко хора биха могли да си позволят да плащат на учител 😔 Аз имам три деца, като най-голямото е в 11 дуална форма на обучение. Ходят на практика, която в момента също им прекратяват. Средното е 2-ри клас, а най-малкто е на 2 годинки и 4 месеца. Аз не работя имам някой месец обещетение за безработица, колкото да не е без хич, но няма да пусна децата си да бъдат тествани, като добитък! Няма начин да си позволя частен учител ще се мъчим онлайн и това е! Никога не губя вярата си, че доброто ще възтържествува! Трябва да бъдем силни, обединение и да не угасваме светлината в себе си! 

Отговори


Гост

#42 Re: Re:

2021-10-28 07:51:49

#41: - Re:   Така е, аз съм на ясно, че не всеки може да си позволи частен учител, но вярвам , че има добри хора, с които да се кооперирате на принципа на кооператива. Стига да се намерим в пространството. Питайте разпитвайте, редувайте се...родители учители...трябва да устоим, да се търсим и да си помагаме. Аз неслучайно си оставих имейл за връзка за да се намерим и обединим усилия. Не може да разчитаме че министерствата ще променят намеренията си, обществото е рязделено. Решението и добруването ни е в собствените ръце и действия. Никой няма да се бори за нас, ако не се борим ние за себе си.

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...