Максимална ефективна присъда за убиеца на пътя Любомир Трайков!

Quoted post


Гост

#76 Re: Re: Нелепо е!

2016-11-21 14:51

#75: - Re: Нелепо е! 

Никой, никога не би пожелал такава трагедия! Само искам да кажа, че момчето не е изверга, за който го представят всички - каквато и да е присъдата на съда и неговия живот никога няма да е същия! Тежка е съдбата на всички, а вината е тегло което той ще трябва да носи цял живот, с такава трудно се оцелява, а вие искате да го разпънете на кръст за всички преди него и след него...вина за един нелеп инцидент, с толкова погубени животи и разбити съдби....инцидент, който можеше да се случи на всеки само за няколко секунди невнимание... болно ми е за всички... няма думи с които да се опише болката и мъката, която изпитват близките на загиналите и пострадалите, но и на един млад човек който носи в себе си едно голямо сърце и страда с всяка следваща глътка въздух за това което е сторил ... Бог да прости загиналите и да пази и съхрани оцелелите! 

Отговори


Гост

#79 Re: Re: Re: Нелепо е!

2016-11-22 07:11:08

#76: - Re: Re: Нелепо е! 

 Да сигурно това момче не е изверг ,но е безотговорен и това както стана ясно не е първото му нарушение сигурно е много трудно да се жевее с тази вина,но е жив и по един или друг начин ще продължи живота си.И да ви питам ако вие бяхте на мястото на близките на загиналите нямаше ли да искате справедливост ,нямаше ли да искате виновника да бъде наказан?Искам само да ви кажа ,че аз искам да бъде наказан ,защото от Петък насам се опитвам да помогна на близките на Вили и всеки път ,когато малката и дъщеричка ме погледне и попита за майка си аз незнам какво да и кажа .Ако вие или някой от близките на това момче знае как да се обясни на едно пет годишно дете това ,че  никога вече мама няма да го прегърне,целуне,утеши и ............  кажете.Не изпитвам злоба към това момче ,но искам справедливост,ако има още такава в тази държава.


Гост

#82 Re: Re: Re: Нелепо е!

2016-11-22 09:34:42

#76: - Re: Re: Нелепо е! 

 Чакай малко, чакай. Спри и ти с глупостите по дяволите. Инцидент който може да се случи на всеки. Боже господи, на мен никога до последния ми дъх няма да ми се случи подобна гадост. Аз и в съня си няма да подкарам със 140-160 подпит из градските улици. Та аз трудно се решавам да стигна 120 извън града. Отсега да заявя. На мен такова нещо не може да ми се случи. Мога да лупна на капака някой пенсионер с 20-30 и да му счупя някоя кост, това може на всеки човек нормален  да се случи със сигурност, но трупове със 160 няма да оставя след себе си в града. Това е запазена марка за богатите, скапано разглезени и помослили се за господари на света малоумни джигити. Такива отрепки трябва да бъдат разпъвани на кръст с цялата строгост на закона и строг затвор за дълги години. Този боклук, сега като му се размине, бъдете на 100%  убедени, че в близко бъдеще пак ще литне по улиците. Ама на 100%. Красивата му приятелка го чака гола у тях за да го утеши, мама, татко и група адвокати вече го оправдават и успокояват, че стават такива работи. С такава психическа нагласа и подкрепа вече го виждам отново с нов мощен танк да излита. Защо ? Защото няма строг затвор за дълго време за тия. За това.


Гост

#84 Re: Re: Re: Нелепо е!

2016-11-22 18:32:09

#76: - Re: Re: Нелепо е! 

 Това не е инцидент, нито са секунди невнимание. Това е съзнателно шофиране в нетрезво състояние с много, много над позволената за градски условия скорост. Това е преднамерено убийство. Всеки човек с малко разум може да прецени до какво водят подобни действия, било е въпрос на време.