Максимална ефективна присъда за убиеца на пътя Любомир Трайков!

На 18.11.2016г. е станала тежка катастрофа. Сигналът е подаден към 1.30 часа в Пловдив. Според информацията, на кръстовище между бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев" лек автомобил "Пежо" предприел ляв завой и бил блъснат от лек автомобил "Ауди", който се е движил с бясна скорост в посока Централна гара.

На място са загинали 46-годишният водач на първата кола, 44-годишна жена, която пътувала на предната седалка. Млада жена на 23 години и 27-годишен, са транспортирани в болница, където жената почина една седмица по-късно. Сираци останаха 4 деца, на възраст между 7 и 10 години. По информация на свидетелите Аудито шофирано от Любомир Трайков се е движило с над 120 км./ч.

Без сериозни наранявания е 26-годишният шофьор на Аудито, син на влиятелен бизнесмен, който по информация на Прокуратурата е шофирал в нетрезво състояние.

Хората мислят, че държавата ни има много други проблеми, но не си дават сметка, че именно по-малкото зло води до по-голямо. И ако днес не обърнем внимание на джигитите на пътя, то утре за тях ще е нормално да убиват отново и да се измъкват безнаказано или с леки условни присъди! Поради това с тази подписка настояваме Наказателния Кодекс и съдебната ни система да заработят с пълна сила този път и да вкарат виновника за нелепата смърт в затвора за максимално дълъг срок!

На нас ни омръзна да ставаме свидетели как всекидневно се убиват хора по пътища и пешеходни пътеки, и по един или друг начин виновните са останали безнаказани и на свобода за извършените от тях престъпни деяния.

Именно за това НАСТОЯВАМЕ моментално нарушителят (а и всеки следващ) да получи максималната присъда, съгласно чл. 343 ал.3 т.Б от Наказателния кодекс, като очакваме точката да бъде разглеждана като ОСОБЕНО ТЕЖЪК СЛУЧАЙ - ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ОТ 5 ДО 20 ГОДИНИ!

Настояваме разследващите органи да предприемат всички необходими мерки за установяване на скоростта на водача убиец!

Настояваме за задържане под стража!

Настояваме същият да не се оневинява само защото му е отнето предимството!

Настояваме да се вземе под внимание, че при захождане за ляв завой починалите са се съобразили с позволената за населено място скорост и причината за ПТП-то е многократното й превишаване!

Настояваме да се вземе под внимание, че отнетото предимство не е причината за смъртта, а евентуална причина за ПТП с материални щети! Причина за смъртните случаи е само и единствено многократно превишената скорост!

С ЦЕЛ ПРЕВЕНЦИЯ НА БЪДЕЩИ ПОДОБНИ ПРОЯВИ НАСТОЯВАМЕ ЦЯЛАТА ВИНА ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ УБИЕЦА, ПОНЕЖЕ АКО ШОФИРАШЕ С ОГРАНИЧЕНИЕТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ ИЛИ АКО НЕ, НЯМАШЕ ДА ИМА СМЪРТНИ СЛУЧАИ!

Уважаеми разследващи, държим да ви уведомим, че в много държави се лежи в затвора за превишена скорост, но не и за отнето предимство. Можете да си направите извода кое е престъпление и кое пропуск!

МОЛИМ ВИ, ПОДКРЕПЕТЕ НИ И СПОДЕЛЕТЕ ПЕТИЦИЯТА, ЗА ДА ПРЕДПАЗИМ ДЕЦАТА СИ!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook