Максимална ефективна присъда за убиеца на пътя Любомир Трайков!

На 18.11.2016г. е станала тежка катастрофа. Сигналът е подаден към 1.30 часа в Пловдив. Според информацията, на кръстовище между бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев" лек автомобил "Пежо" предприел ляв завой и бил блъснат от лек автомобил "Ауди", който се е движил с бясна скорост в посока Централна гара.

На място са загинали 46-годишният водач на първата кола, 44-годишна жена, която пътувала на предната седалка. Млада жена на 23 години и 27-годишен, са транспортирани в болница, където жената почина една седмица по-късно. Сираци останаха 4 деца, на възраст между 7 и 10 години. По информация на свидетелите Аудито шофирано от Любомир Трайков се е движило с над 120 км./ч.

Без сериозни наранявания е 26-годишният шофьор на Аудито, син на влиятелен бизнесмен, който по информация на Прокуратурата е шофирал в нетрезво състояние.

Хората мислят, че държавата ни има много други проблеми, но не си дават сметка, че именно по-малкото зло води до по-голямо. И ако днес не обърнем внимание на джигитите на пътя, то утре за тях ще е нормално да убиват отново и да се измъкват безнаказано или с леки условни присъди! Поради това с тази подписка настояваме Наказателния Кодекс и съдебната ни система да заработят с пълна сила този път и да вкарат виновника за нелепата смърт в затвора за максимално дълъг срок!

На нас ни омръзна да ставаме свидетели как всекидневно се убиват хора по пътища и пешеходни пътеки, и по един или друг начин виновните са останали безнаказани и на свобода за извършените от тях престъпни деяния.

Именно за това НАСТОЯВАМЕ моментално нарушителят (а и всеки следващ) да получи максималната присъда, съгласно чл. 343 ал.3 т.Б от Наказателния кодекс, като очакваме точката да бъде разглеждана като ОСОБЕНО ТЕЖЪК СЛУЧАЙ - ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ОТ 5 ДО 20 ГОДИНИ!

Настояваме разследващите органи да предприемат всички необходими мерки за установяване на скоростта на водача убиец!

Настояваме за задържане под стража!

Настояваме същият да не се оневинява само защото му е отнето предимството!

Настояваме да се вземе под внимание, че при захождане за ляв завой починалите са се съобразили с позволената за населено място скорост и причината за ПТП-то е многократното й превишаване!

Настояваме да се вземе под внимание, че отнетото предимство не е причината за смъртта, а евентуална причина за ПТП с материални щети! Причина за смъртните случаи е само и единствено многократно превишената скорост!

С ЦЕЛ ПРЕВЕНЦИЯ НА БЪДЕЩИ ПОДОБНИ ПРОЯВИ НАСТОЯВАМЕ ЦЯЛАТА ВИНА ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ УБИЕЦА, ПОНЕЖЕ АКО ШОФИРАШЕ С ОГРАНИЧЕНИЕТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ ИЛИ АКО НЕ, НЯМАШЕ ДА ИМА СМЪРТНИ СЛУЧАИ!

Уважаеми разследващи, държим да ви уведомим, че в много държави се лежи в затвора за превишена скорост, но не и за отнето предимство. Можете да си направите извода кое е престъпление и кое пропуск!

МОЛИМ ВИ, ПОДКРЕПЕТЕ НИ И СПОДЕЛЕТЕ ПЕТИЦИЯТА, ЗА ДА ПРЕДПАЗИМ ДЕЦАТА СИ!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.