Максимална ефективна присъда за убиеца на пътя Любомир Трайков!
Свържете се с автора на петицията
Re:
моля дръжте ме в течение с развитието на това благородно дело ...крайно време е ДРАКОНОВСКИ ЗАКОНИ, иначе отиваме на майната си .Който не спазва законите да си получава заслуженото .
This comment has been removed by the person who wrote it.
pitam
ima li niakakvo realno pokritie tazi peticiq i ne moje li nqkak si naistina da se saberat podpisite na horata koito iskat ubieca da e v zatvora
Аз също съм участник в движениети по пътищата и това може да се случи на всеки един от нас! Нека има закони които най-накрая да се спазват а не всеки да си прави каквото иска на пътя застрашавайки живота на останалите участници в движението както и на пешеходците. Ако това беше пешеходец пак ли щеше да е отнемане на предимство? Нека помислим и по този вариант!
Долно, мръсно и миризливо копеле! И тези, които не са го задържали и преценили, че не е виновен са още по-големи отрепки и боклуци!
Моля, журналистите като я отразяват в електронните медии да сложат линк към петицията, така ще се събере много повече подкрепа и дано се случи промяната.
До кога ще продължава това подяволите !!!??!! 23 годишната жена ми е роднина до кога питам ???
До кога тези хора ще продължават да бъдат безнаказани защото татко им е някой на някой !!! Убиййците в затвора ако не ще го пратя там където той прати братовчедка ми !! Копеле мръсно
Tова е линк към петицията. Моля подпишете и разпространете.
Благодаря Ви.
| This discussion has been closed. |
Хората могат да променят системата, не бюрократите! Пасивността дава сила на бюрокрацията!