Аз не искам бежанци в България!

Quoted post


Гост

#388

2016-09-30 09:13

Българите са много странни хора.. когато нас ни дискриминират докато работим и живеем доста добре в други държави, ние се оплакваме постоянно и мрънкаме, че няма солидарност. Когато някой идва в България и то хора, които бягат от войни, корумпирани диктатури или гонения, ние се отнасяме по същия начин както англичаните, германците и т.н. се отнасят към нас при положение, че ние бягаме от лоши заплати!!! Това изявление ми звучи като изявлението на Найджъл Фараж, когато заплашваше англичаните, че 20 милиона българи и румънци ще отидат на острова ако Англия остане в ЕС... Вместо България да даде пример на останалите държави в ЕС и веднъж да бъде по-добра от всички тях, ние се водим по примера на ужасяващи политически режими като този в Унгария... Всички сме хора, всеки има нужда от помощ, не забравяйте за да не ви се върне двойно......

Отговори


Гост

#390 Re:

2016-09-30 12:01:36

#388: -  

 Напълно подкрепям изказването ти. Най-накрая един човек, който разсъждава от човешка гледна точка, а не само от политическа като хората подкрепили петицията.

ЕКАТЕРИНА

#395 Re:

2016-09-30 13:28:33

#388: -  

 Ужасявам се от глупави хора!!! От псевдотолерантници и абстрактни хуманисти!!! Ти, бе, №388, явно или не си българин/ка, или не се мислиш за странен/на! Както казваш, ние българите отиваме в Европа и по света, за да РАБОТИМ, не да ни хранят. И перфектно се вписваме в обстановката където и да е, а не се опитваме да побългарим нравите. Ние сме адаптивни. Ние СМЕ европейци с европейско мислене и носим европейски цивилизационен код, християнски ценности и светска култура! Ние не мрънкаме, ние протестираме, че ни приеха уж в европейското семейство, но не ни признават за равни. Това е друга тема - защо ни приеха. Точно за да им събираме боклука, да им пазим външните граници, да им купуваме продукцията за бракуване на цени, по-високи от първокачествените там, да ни ползват за евтина работна ръка и да ни присвоят мозъците. И като те гледам тебе - успяват. И като не си наясно със сложнотията в отношенията между САЩ и Германия, заради което в крайна сметка оная малоумница Меркел "покани" всичката сган, по-добре не се обаждай. Напиши си геополитическото домашно и тогава плюй по българите! И като дрънкаш небивалици и имаш против Унгария, я да видим какво ще кажеш за Полша, галеното дете на нова Европа - ако си наясно, ама сигурно не си, и Словакия - ако си в час, ама ти със сигурност за нищо не си в час. Не ми е в характера да използвам обидни квалификации, но на теб без угризение ще ти кажа КЕЛЕШ.