Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

Богдан

#904

2016-09-10 17:30

Вие сте едни хулители!

Отговори

Оооооо!

#905 Re:

2016-09-10 21:06:12

#904: Богдан -  

 А ти си един кариерист и нагаждач,лицемер и гъзолизец!Ай,сиктир!

Хулители и подМАЗвачи

#906 до мазнята Богдан =Re:

2016-09-11 16:49:31

#904: Богдан МАЗНЯТА-  

Тук не сме, за да се взаимно заяждаме (никой от нас не е съвършен, и ХУЛИТЕЛИ ставаме пред Никола Методиев дето няма МОНАШЕСКО ИМЕ), драгий Богдане милозливий наш хрисим пред Фюрера. Недей да се нахвърляш срещу коментатори (със свобода на словото и мисълта) персонализирано и извън целта.

Тук сме за да си кажем правицата ИСТИНАТА  по темата за Н. "В. П." мутрополита. Ако имаше нещо неИСТИНно да беше казал.

От заМАЗване, подМАЗване дотам са я докарали Светата Б.П. Църква =доста оМАЗАНА, та населението я загърби, та те драпат на всяко ОФИЦИАЛНО ДЪРЖАВНО МЕРОПРИЯТИЕ да се изперчат отпред нахалниците, сякаш евреите и др. са боклук (мъчаливото мнозинство данъкоплатци може да са аГНОСТици дето нямат ВЯРА на каквото им разправя Аятоллахът -72 девственици, дрън-дрън за ПРАВОверните. ЛЪЖЕ! КРАДЕ!).

Не че не си прав де, ама си прав за СЕБЕ си; пък и ободрен и подскоклив сякаш; за да ти се проясни я сега иди да си пийнеш ОЩЕ ЕДНО УСПОКОИТЕЛНО ХАПЧЕ.

Хирургът = ХУЛИТЕЛ

#909 ДО БУЛЯ БОГДАНИЦА Re:

2016-09-12 13:49:57

ДО   #904: БогданОВАТА -  

Хирургът, който вижда и поставя диагноза АПЕНДИЦИТ и вади ножа е "ХУЛИТЕЛ". Лош. Долен. ДолО.

Психиатърът, който вижда пациент, който Е ХВАНАЛ ГОСПОД ЗА ШЛИФЕРА,  който каквото глаголи било БОЖИЕТО СЛОВО до запетайката -пряко ототГоре!-  а пък срамежливо се стеснява да сложи ДИАГНОЗАТА очевидна и за селския фелдшер, то той не е ХУЛИТЕЛ, той е хубав, НАШ човек. Въцърковен. Гордост за нашенската Психиатрия. Тиквен Медал ЕРМ.

Продавачът на АрхонтЛЪЦИ, на ЕРМове, и на чужди черешови градини узрели за реколта Никола М. С. да си върви към манастира, както си му е реда (ама не към САН КИРИКО, там Залцбург има да се произнесе) или към болнично ЛЕЧЕНИЕ, което би било по-хуманно към Фюрера.