Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

ХАРТИЕНА? Отживелица

#854 ДО №№ 850 и 853 Re: Re: Re: Re: 90 богомолци направиха бдение пред рухналия храм в Черноземен!

2016-08-05 13:33

ДО #853:и до № 850 == - Re: Re: Re: 90 богомолци направиха бдение пред рухналия храм в Черноземен! 

ДО  № 850 и до № 853:

Не си правете илюзии, че ХАРТИЕНА  ПЕТИЦИЯ  е по-добра от дигиталната. Отживелица от ДВАДЕСЕТИ ВЕК   тя има редица недостатъци:

1. КЪДЕ била - пред Пощата?  Пред Халите? Кое от двете е ИСТИНСКОТО, кое е фалшификат "на ужким", на "шега" за затриване? Което е лесно да "изчезне"? Кога е достъпно, вчера? Друг път? Иди ми-доди ми...

2. Да подпишеш ръкописно трябва пред СТАФ, пред хора които я обслужват, един или повече, които нямат време, заети с други неща, вместо да те контролират дали не подписваш и тук, и там, и там ... ЦЕНТРАЛИЗИРАНО си е по-точно.

3. Много лесно на хартията ще й се случи СЛУЧКА; не забравяйте, че Баретата плаща на съ-братята му БИЯЧИ, които да си разлеят кафето върху листовете ... С два шамара и - имаше Петиция = НЯМА ПЕТИЦИЯ.

4. В "облаците", в интернета документът е както по-достъпен, така и по-защитен, така и по-подробен, както се вижда от полезните коментари и предложения до Св. Синод. И без съмнение като по-лесен ще съдържа повече бройки подписи

5. Каквито подписи се съберат върху хартия те не конкурират тук положените  -щом е изнесена в интернета веднаж няма как да се обезсили, непочтено е, както беше всъщност и смяната на заглавието, байрака. Няма начин. Онези следва да се считат ДОПЪЛНИТЕЛНИ, да се СЪБЕРАТ, ПРИБАВЯТ към настоящите 1552, така както да се прибавят и хартиените подписи на ПЛОВДИВСКИТЕ И ВАРНЕНСКИТЕ АРХИТЕКТИ за САН КИРИКО, цитирани тук в коментарите. Нещата се натрупваха през годините; те се СУМИРАТ НАКРАЯ. ЗА ВИДОВДЕН пък да не говорим колко потайности ще се осъдят ...

Отговори

Мнение по въпроса!

#855 Re: ДО №№ 850 и 853 Re: Re: Re: Re: 90 богомолци направиха бдение пред рухналия храм в Черноземен!

2016-08-05 14:22:41

#854: ХАРТИЕНА? Отживелица - ДО №№ 850 и 853 Re: Re: Re: Re: 90 богомолци направиха бдение пред рухналия храм в Черноземен! 

 Да,има такъв момент.Да не стане така,че хартиените носители против да се приложат в негова защита.....нали разбирате,просто подмяна на първото обяснително листче,на което митрополита е напълно способен.Затова тук петицията тежи повече и особено с изнесените факти и коментари.А и аз как да се вдигна от Варна,за да се подпиша на хартиен носител,не е удобно за хората.