Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post


Гост

#396

2016-06-17 06:09

Някой да ми  каже, а защо отец Тодор преместиха в другата църква? И защо все нови  и нови отци все гледат да се изложат?

Отговори


Гост

#397 Re:

2016-06-17 06:14:37

#396: -  

 Защо ли?Ами за да нагласят послушни на Митрополита хора,защо?Хора на близки до митрополита доносници.Повече от ясно е.И най-лесно е да намериш косури,да изобличиш и махнеш!

Аз искам да попитам - в другите църкви има ли СОТ и лепенки?

Къде Митрополита е заприходявал дадените му дарения,които са доста тлъсти суми и то от доста богати хора?

Има ли протоколи?Заприходи ли взетите за гръцката сватба пари?

О.Данчо много ли е чист?Да се провери и той ,но от независима комисия,а не от ревизора на Митрополията,защото нали знаете какво се случва - който не е човек и приятен на Митрополита се надчита,а който е - всичко му е ок.Мутренски неща,нали разбирате?

То нали знаете и приказката" крадеца вика дръжте крадеца."?

 

 


Гост

#399 Re:

2016-06-17 06:34:22

#396: -  

 Преместиха го , защото след като го накараха "доброволно "да подпише декларация затова, че се разграничава от хората си , разбраха че доста са сгафили.Превикаха о.Петко и му казаха какво да прави и как да действа , използайки отново натиск и заплахи срещу него.Сега о.Веселин трябва да се справи с хората от енорията ...ако може , зашото и той един от 233 ссвещеници, които се подписаха в полза на Николай .Вие, как мислите ще приемат ли хората о.Веселин и ще му имат ли доверие ? Ще последва ли енорията о.Тодор ?