ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ ЗА КУЧЕТА

Quoted post

Столичанин

#371 Да спрем източването на средства!

2016-02-17 12:01

 Изтече крайният срок по ЗЗЖ, вече е НЕДОПУСТИМО да има глутници по улиците! Видно е, че програмата "кастрирай и върни" е неефективна и само гълта средства. Приютите са препълнени, няма място за повече кучета, а грижите за приютените са непосилни за общините. Евтаназия на всички кучета ще реши проблема! Всяко прибрано в приюта и непотърсено животно трябва да бъде евтаназирано в рамките на 5 календарни дни. За няколко месеца ще изчезнат безпризорните кучета и ще се освободят места за новопоявилите се. Друго разумно решение няма! Масовата евтаназия ще премахне от улиците всички нежелани кучета и кучкарски организации, ще се редуцират до минимум жертвите на озверели глутници. Вече няколко правозащитни организации внесохме подобно искане в Парламента, подкрепете ни! 

Отговори


Гост

#402 Re: Да спрем източването на средства!

2016-02-29 06:10:36

#371: Столичанин - Да спрем източването на средства! 

 Явно не сте запознати с темата.
"Кастрирай и върни" не е прилагана както се изисква почти никъде в България - това е и причината да не е решен проблема. Общините и БАБХ се провалят и по отношение на регистрацията на донашните. До този момент няма нито един собственик глобен за това, че е изхвърлил животно на улицата.
Тези кучета не падат от небето, нали? Трябва да се спре притока им към улицата. Считате ли, че е морално и човешко да се избиват хиляди живи същества заради човешката безотговорност?
По времето на Софиянски в София са избити над 70 000 кучета. Въпреки това, в края на мандата му кучетата по софийските улици бяха в пъти повече от сега.
Потърсете повече обективна информация по темата - ще разберете, кое работи и кое - не.
Ние също не искаме кучета по улиците. Но не избиването им ще реши проблема.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...