За Сваляне на Имунитета на Волен Сидеров

Quoted post

Истинска Българка

#148 Заблудено стадо кози!

2015-10-11 13:26

Подписвате се, защото сте заблудено, малограмотно и безумно стадо кози, които ще отговаряте за продажността си, адската злоба и дяволска склонност да клеветите и маскарите блюстителите на истината в този омерзен от вас свят! Като кози ще получите своето възмездие и на този, и на онзи свят, защото благодарение на вас държавата ни е пълна с отрепки и мутри, които я оглавяват и които я разпродадоха и съсипаха заради личната си изгода и липса на всякаква чест, достойнство и чувство за национална принадлежност. Вие сте част от тях, защото се явявате техни поддръжници и съучастници. Считайте, че сте предупредени, утре да не започнете да се оправдавате пред Господ, че не сте знаели и че сте били излъгани. Всеки има очи да гледа и уши да слуша. Заприличали сте досущ на слепите фарисеи, които разпънаха Христос и преследваха християните. От делата ви зависят и вашите деца, не забравяйте това!

Отговори

Мартин Канев

#263 Re: Заблудено стадо кози!

2015-10-12 10:33:05

#148: Истинска Българка - Заблудено стадо кози! 

 хахахахааххахахахах,

чета и не мога да спра да се смея, неговите подръжници са само хора които се 'уповават' на вярта. В същото време този 'човек' (волен) прави точно обратно на вярата, следователно и вие сте толкова вярващи. И в този ред на мисли, човек си прави профил на хората, които го защитават. Тези хора разбират вярата по начин, по които волен разбира политикат. Вярват в това, което име е удобно за да бъдат добри вярващи/христяни.

Този коментар няма за цел да ви промени възгледите, а има за цел Аз да изпусна малко парата като чета такива болни коментари на тема вяра и политика, сякаш са едно и също нещо.

ПС: Пиша името му с малка буква, понеже не буди никаво уважение в мене.

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...