Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#4745

2015-09-28 17:52

Защото не намирам НИЩО смислено в тютюнопушенето!!!
Вредно е за пушещия, за околните хора, за околното пространство (Колко пушачи изхвърлят фасовете си в коша за боклук? И колко време трябва за разграждането на затлачените в треви и храсти фасове???)...
Защото вместо да се подпомага тютюнопроизводството в определени райони на България, със същите суми може да се подпомага производство на други селскостопански продукти - плодове, зеленчуци, млекодобив, месодобив, технически култури... само НЕ тютюн!!! НЕ на ТЮТЮНА!!!
НЕ на ОТРОВАТА!!! Ако знаете какво е ХОББ, НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУШИТЕ!!! АГОНИЯТА Е ДЪЛГА И СТРАШНА!!!

Отговори

антония

#4746 Re:

2015-09-29 12:00:31

#4745: -  

не се прави на гуру за пушачите не си толкова умен за колкото сe мислиш. всеки сам си избира начина на живот който живее. по добре да иазпитам всички удоволствия от живота и да си отида от този свят тогава когато реши Всевишния отколкото да живея толкова дълго в страх от болести и накрая да се превърна в едно растение приковано към инвалидна количка което си е изгубило разсъдъка и вече не живее а съществува. пък и живота е доказал съвсем друго има и пушачи които доживяват до доста прилична възраст можете да ги видите пред всеки блок с цигарата и кафенцето.


Гост

#4747 Re:

2015-10-01 16:48:35

#4745: -  

 Следейки коментарите, имам чуството, че непушенето води до затъпяване. Според теб, как умират непушачите, мога да ти кажа, точно както и пушачите - инсулти, инфаркти, рак, че и ХОББ, не си мисли, че като не пушиш си застрахован и ще живееш вечно.  А за тровенето - направи едно изследване, кой трови повече, един пушач или един собственик на Фолксваген дизел :)