ПАРК ЗАИМОВ, а не кръчмарски лунапарк Заимов

Quoted post

Чупетловски

#7

2015-08-12 07:04

Абсолютно ПРОТИВПоловината написано в "петицията" са пълни глупости. Децата това, децата онова, все някой Ви е виновен, бе, че не можете да си възпитате децата като хората! Да не се местят пейките? Ама Вие сериозни ли сте? Да имало правила и глоби? То хубаво ще има, особено като некой сулю определя правилата и сложи нереално малоумни забрани. Още малко ще дойде "чичката" не-портиер, а естествено високо платен "охранител" спец, и ще ми се дърви, защото не е на кеф. Заведението до театъра никому не пречи. По-ми пречи циганията на другите (по конкретно това в горната част на парта и това отстрани). Партийни агитации? Аз една не съм видял. Станали сте страшно мрънкащи и разлигавени!

Отговори

Младенова

#12 Re:

2015-08-12 11:39:19

#7: Чупетловски -  

Коментарът Ви ме навежда на мисълта, че сте скорошен Столичанин с бизнес в района и по тази причина не Ви допада петицията.

Истината е, че всички, които открай време живеем край парка ненавиждаме печалбарите, които разчитат на изкушаването на невръстни деца и поставянето на родителите пред ежедневни изпитания при иначе нужните разходки на децата.

Нима поставяте способността на родителите да възпитават добре децата си под въпрос, само защото намерението за приятна разходка в парка се превръща в постоянна разправия с децата?! 

Не си ли давате сметка, че ако човек само веднъж в месеца или в годината заведе детето си в Парка Заимов, едва ли ще се пазари за всяко левче?!

Говорим за ежедневните посетители, онези, за които паркът трябва да е място за почивка и разтоварване. Нима това е възможно, ако всеки ден трябва да си извеждаме децата с уговорката, че няма да има удоволствия и глезотии, които струват пари?!

Та дори да се уговорим, че ще трябва да избере само едно нещо, за което да се даде левче, това пак прави около 30 лв. (или 60 лв. при 2 деца; а да не забравяме, че има и семейства с по три деца) на месец! Дали пък сме точно "мрънкащи и разлигавени"?!

Безспорно е, че търговските дейности и обекти трябва да бъдат редуцирани до минимум!!!

Младенова

П.П. Не ми отговаряйте - въпросите са, за да се замислите над тях и да дадете отговори на себе си!


Гост

#14 Re:

2015-08-12 13:54:24

#7: Чупетловски -  

 Простак! Отивай си в селото, от което си дошъл ...

Адри

#17 Re:

2015-08-12 21:23:45

#7: Чупетловски -  

 Бирарията до театъра е най-гнусното и долнопробно заведение в целия квартал. Ако собственикът му не беше толкова стиснат и влагаше поне някой лев да го приведе в приличен вид, то едва ли би дразнило някого. Но с тези стари грозни маси, железа, мръсотия, никаква зеленина... това "заведение" може да е ОК за някое малцинствено гето, но за центъра на София определено не е.

Огромните и грозни батути, надуваеми замъци, всички безумни машинарии с китайски боклуци за левче и клатещи се колички и животни (последните изглеждат сякаш повечето са взети от някое бунище и дори не са освежени преди да се монтират) изобщо не искам да коментирам. Те са на всяка крачка и развалят целия ландшафт на парка. Сякаш съм на селски събор, а не на разходка.

Живея точно срещу парка, а вече не стъпвам в него и мъкна детето по други места, защото тази жалка простотия ми идва в повече.

Павел Николов
Авторът на тази петиция

#26 Re:

2015-08-13 15:39:20

#7: Чупетловски -  

 Здравейте, Г-н Чупетловски!

От писанията Ви разбирам, че не само жените имат месечни неразположения. Дано вашите също да са временни и продиктувани от това, че нямате деца, а може би и приятели. Седите кротко вечер на бирарията с чашка в ръка и слушате чужди разговори защото не можете да завържете свои. Ако кипите от ентусиазъм да пишете по тема която е свързана с конкретни проблеми и решения, то пишете - не ни пречите. Не бих си позволил дори да трия това, което сте писал. Вие вероятно вече съжалявате. Намерете си съмишленици и заедно злорадствайте. Поздрави!