ПАРК ЗАИМОВ, а не кръчмарски лунапарк Заимов

Младенова

/ #12 Re:

2015-08-12 11:39

#7: Чупетловски -  

Коментарът Ви ме навежда на мисълта, че сте скорошен Столичанин с бизнес в района и по тази причина не Ви допада петицията.

Истината е, че всички, които открай време живеем край парка ненавиждаме печалбарите, които разчитат на изкушаването на невръстни деца и поставянето на родителите пред ежедневни изпитания при иначе нужните разходки на децата.

Нима поставяте способността на родителите да възпитават добре децата си под въпрос, само защото намерението за приятна разходка в парка се превръща в постоянна разправия с децата?! 

Не си ли давате сметка, че ако човек само веднъж в месеца или в годината заведе детето си в Парка Заимов, едва ли ще се пазари за всяко левче?!

Говорим за ежедневните посетители, онези, за които паркът трябва да е място за почивка и разтоварване. Нима това е възможно, ако всеки ден трябва да си извеждаме децата с уговорката, че няма да има удоволствия и глезотии, които струват пари?!

Та дори да се уговорим, че ще трябва да избере само едно нещо, за което да се даде левче, това пак прави около 30 лв. (или 60 лв. при 2 деца; а да не забравяме, че има и семейства с по три деца) на месец! Дали пък сме точно "мрънкащи и разлигавени"?!

Безспорно е, че търговските дейности и обекти трябва да бъдат редуцирани до минимум!!!

Младенова

П.П. Не ми отговаряйте - въпросите са, за да се замислите над тях и да дадете отговори на себе си!