Забрана на неонацистката организация "Кръв и чест"

Quoted post

ЙЙКК

#34

2015-07-23 22:53

По-голяма глупост не бях чел. Междуетническото напрежение съществува защото:

- скапаните цигани не работят, не учат и не плащат за нищо

- вместо това крадат, убиват и...

- бият лекари

- скандират "Българите на сапун"

- гаврят се със светините ни

- ...

- ...

 

Не искам да плащам детските на някоя миризлива циганка дето е родила 454365 скапани циганчета. Предпочитам парите ми да отиват за пенсията на баба ми. За учителките на дъщеря ми и помощ на инвалидите. Искам да си разкарат гнусните НЕЗАКОННИ коптори и на тяхно място да има детски плащадки за децата ни. Искам като не си плащат тока, да им го спрат. Точно както го спират на всички нас. 

Скапана, долна паплач!

Отговори


Гост

#39 Re:

2015-07-24 07:19:24

#34: ЙЙКК -  

 Споделям мнението Ви. Смятам, че тази петиция е инициирана от някое ромско НПО, което се притеснява, че някой ще наруши спокойствието на ромите - да могат безпроблемно да крадат, бият, убиват и изнасилват, да получават помощи и да не плащат сметки, да се плодят безразборно без да се грижат за децата си.

милет

#69 Re:

2015-08-02 08:17:01

#34: ЙЙКК -  

 ти мизерна сган миришешта на гяур и аз съм на това мнение не искам да работя и бабати или ти да вземаш от мойте пари цял живот плащам данаци и ги ядат долните и крадливи българи ,който крадат всеки божи ден ток и пари от държавата ,а такива като мен ги плащат вие сте най долното племе в света грешка на природата....знаете ли коя е най голямата грешка на господ,че е създал българите ,а грешките трябва да се почистят и природата си знае работата..