Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Quoted post


Гост

#22 Re: Re:

2015-01-09 19:25

#19: - Re:  

 И това ли не е вярно: Дискриминират деца от СОП. А също и че една от съучастничките на престъплението - учителка заплашваше вестника като ислямски фундаменталист. Защитавате концентрационен лагер и нека тежи на съвестта ви, каквато се съмнявам, че имате, това че тази система погубва души. Прочетете всички материала! 

Отговори


Гост

#23 Re: Re: Re:

2015-01-09 19:30:50

#22: - Re: Re:  

 Вие сте заблудената овца!!! Във всяко стадо има мърша, не се съмнявам и във нашето!!! Но е безпорен факт, че голяма част от учителите работят със душа и сърце и се радват и при най -малкото постижение при тези деца!!!

Искам да допълня, че в случая дискриминацията идва от общообразователните учители, както е и в момента!!! На тези деца не се обръща никакво внимание в час - просто си седят и преписват, ако могат да пишат, ако не - трябва да пазят тишина!!!


Гост

#25 Re: Re: Re:

2015-01-09 19:45:39

#22: - Re: Re:  

Самото отделяне на децата със СОП в отделен клас е дискриминация. Тази дискриминация е довела до дискриминационното отношение  на типичните ученици към децата от специалният клас. Майката е трябвало да подаде жалба до Комисията за Защита от Дискриминацията доста по рано  - при записване на детето в гимназията.