Против официалната позиция на България за Русия !

Quoted post

Поручикъ Богдановъ

#22

2014-08-14 11:31

Ей мишки- България е член на НАТО и ЕС и ще се държи като такъв. И ако трябва ще им наритаме мужишките задници на любимите ви рашки  като генерал Колев в Добруджа 1915. Време е е любимият ви МОЧА (паметничето в Борисовата градина) да се изнесе и там да се постави Н.В. Цар Борис III Обединител. Гърчете се комунета.

Отговори

almistmu

#26 Re:Поручикъ Богданов

2014-08-14 12:41:32

Ей,господин поручикъ! България може да е член на много съюзи,но България трябва да има своя НАЦИОНАЛНА ,а не подлизурска политика.
България е най-близката страна до Русия.На Русия ние дължим свободата си два пъти.НА Русия дължим възхода си по време на социализма. И ако сега започнете да ми възразявате,това ще означава,че не сте запознат с историята си,а четете само изказванията на  политическите недоразумения .Които между впрочем са тези,които вие наричате "комунета" и които тичат да ближат краката на хората ,които унищожиха Родината ни.
Ако Вие господине не сте забелязал,че се води война срещу Русия и Православието на всички фронтове и че България отново е на грешната страна, значи че не сте ни какъв поручик и още по-малко българин. Може би някой ден ще се осъзнаете,че е много жалко да воювате с "паметничета" вместо с истинските врагове на родината си. Срамота,ако сте български военен!

 


Гост

#30 Re:

2014-08-14 13:55:16

#22: Поручикъ Богдановъ -  

 Мишката си ти и ако не бяха братята Руснаци сега името ти щеше да е Хасан или Ахмед. и Да мястото на България не е в ЕС а до Братския Руски народ.


Гост

#31 Re:ДА ТИ ГО НАЧУКАМ В ЧОВКАТА

2014-08-14 13:56:09

#22: Поручикъ Богдановъ -  

  Ако сам не се гръмнеш-идвам веднага, да ти помогна гнидо изтрещяла!Ти история чел ли си Юда Искариотски!!!Чак и Поручикъ Богдановъ- ТИ СИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА БЕ УРОД!!!