В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Quoted post


Гост

#227 :X

2014-03-25 15:09

Може и да ви звучи смешно моето изказване, но съм страшно възмутена и не мога да се примиря със случилото се и с пускането на свобода на тези убийци. Аз искам да се обърна към семейството и близките на Николай Радев. Ако не се готви отмъщение и ако не се страхуват от Карастоянови, нека да рздухат случая из чуждестранните медии (Европа и САЩ). България вече е пряко зависима от тях и те имат глас относно това, което се случва тук. Подобни неща не се случват само в България, но тук много неща не са, както в останалите страни. Нашите управници само и само да направят добро впечатление пред Европа и САЩ може и да вземат отношение и да натиснат Прокуратурата да си свърши работата. Не може да пуснат на свобода и тримата убиици, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е НАЛИЦЕ УБИЙСТВО, КОЕТО Е ЗАПОЧНАЛО С УМИШЛЕНО НАПАДЕНИЕ ОТ ТРИМА ДУШИ СРЕЩУ ЕДИН И ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАМЕРЕНО ОРЪЖИЕТО на злодеянието. ТЕЗИ ХОРА СА ОПАСНИ! Може и да няма ефект, но аз предлагам да се опита с всякакъв възможен начин да се търси правосъдие. Защото намесиш ли се в интересите на политиката, колкото и пари да имаш, не могат да ти помогнат. Както се вижда от случилото се с Братя Галеви. Нека да се засегне този случай на държавно и международно ниво. Пък поне да се направи опит.

Ужасно възмутена съм от случилото се и от цялата съдебна система. Тези съдии и прокурори как е възможно да са толкова очебийно подкупни. Те просто си просят да им отнемат всякакво право на практикуване. Как може да приемат дори, че тримата са били провокирани. То, ако беше оправдано за празни приказки да се убиваме колко хора щяха да преживяват сега?! Та тези хора са ОПАСНИ. Какъв нещастен случай???!!!Аз, ако се държа утре нагло с тази курва дъщеря им, това означава, че и мен ще дойдат да заколят!!! Как е възможно да ги пуснат на свобода??!!! Държавата не трябва да оставя случилото се безнаказано и за тримата, защото както се видя ТЕ СА ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО! Въпреки, че не се познавах лично с убития, не съм имала никакви проблеми с него дори и когато сме се намирали в близко обкръжение. И все пак заявявам, че се страхувам от хора като онези тима, нагли, безскупулни убийци!!!!

Ясно е, че те не са отишли само с идеята да го пребият, защото знаят, че след това той ще си го върне и ще ги пребие и той, тези тримата са отишли с ясното намерение за убийство! Колко жалки човекоподобни... трима души да нападнат един... дано да има правосъдие!!!
Аз сама съм свидетел как и мои приятелки са го преследвали не само в дискотеки, кафенета и плажове. Тези родители на малката курва нямат капка срам да не погледнат истината в очите!!!!! Тази малка курва може да съчинява какво ли не, но не малко са свидетелите каква всъщност е истината с отношенията им! Моля се да има справедливост, да видят и да почувстват те как се отнема млад човешки живот!

Отговори

Йорданова

#249 Re: :X

2014-03-27 21:44:52

#227: - :X

Ако можете да дадете някаква информация за това, което сте виждали в кафета и дискотеки, моля, свържете се с админите на фейсбук-страницата "В памет на Ники", предполагам Ви е известна. Семейство Карастоянови и медиите създадоха за Николай образа на преследвач и насилник на момичета, мнозина знаят, че това е нелепа измислица, но колкото повече хора, които познават истината, се включат в негова подкрепа, толкова по-голяма е вероятността да има справедливост за погубеното момче. Надявам се, че ще подкрепите близките и приятелите на Ники в тяхната трудна битка!