В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Quoted post

...

#21

2014-03-20 17:29

Не познавам момчето, не познавам убииците му, затова смятам, че мнението ми е обективно. Поне докато не приключи разследването тези хора трябва да са в затвора. Нелепо е хора отнели човешки живот да се мотаят на свобода. А що се отнася до това какъв е бил или не е бил убития, не е важно БИЛ е, но е бил и ЧОВЕК, тук става въпрос за отнемане на човешки живот, никой няма право на това. Пък било то "уважаван доктор" това че е доктор, а момчето е имало тъмно минало не ги определя. Определенията им в този момент са убит и убиец. А вие кого защитавате? Това посто е поредното доказателство, че в България наистина съд и присъда няма, обвиняват убития Николай в това че не го ловял закона, а хората които го убиха, сега не са ли като него, че и по-лоши?! Това е жестоко, това е страната на абсурдите, можеш да правиш каквото си искаш стига да можеш да си платиш, после на когото трябва...нямам думи.

Отговори


Гост

#24 Re:

2014-03-20 17:32:47

#21: ... -

Напълно Ви подкрепям!

...

#56 Re:

2014-03-20 19:34:40

#21: ... -

Абсолютно съм съгласна с Вашето мнение! Както се знае от всеки ЧОВЕК и не веднъж се каза - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ !!! Или ако това се случи ТРЯБВА да си понесе наказанието! Така се прави във НОРМАЛНИТЕ държави и така би трябвало да е навсякъде БЕЗ изключения! Не познавам нито Николай,дори не познавам и някой негов близък, нито пък познавам семейство Карастоянови.Просто съм слушала мнения и за единия и за другите, и положителни и отрицателни! Но нека не забравяме,че всички сме хора и всички сме родени без да сме били богати, с връзки и с име в обществото.Както и никой не се е родил лош, убиец, мутра и т.н. вероятно живота по един или друг начин принуждава хората да стават НЯКАКВИ-въпрос на много неща е дали ще избереш да бъдеш добър или лош! За всеки от нас всичко свършва по един и същи начин - 2 лопати пръст  и КРАЙ! "В двата метра" никой не взима със себе си колите, къщите, имотите и т.н. Какъвто и да е бил Николай той по един или друг начин е изкупил греховете си или тепърва ще ги изкупува! Карастоянови след като са имали проблеми с него НЕ смятам,че това е бил начина да се решат! Крайно време е в тази "държава" да има справедливост за ВСИЧКИ, без значение е кой какъв е и чий син, брат, племеник и т.н. е! Павилата са за всички и вече е време да започнат да се спазват, а онези,които не ги -да бъдат наказвани! А на всички онези, които злословят по адрес на починалия бих казала само едно- никога небива да се присмивате или да се радвате на подобни неща,защото НИКОЙ и НИКОГА не знае какво ще му поднесе живота и дали следващият няма да е негов близък,защото пак казвам, какъвто и да е бил Николай все пак той е нечие ДЕТЕ и нечий приятел, а по-страшно и болезнено от това да загубиш свой скъп човек и то по толкова ужасяващ начин НЯМА!Преди всичко бъдете хора и мислете трезво! КРайно време е да има справедливост за ВСИЧКИ!!!


Гост

#248 Re:

2014-03-27 20:20:59

#21: ... -

Не само,имаше няколко версии от какво точно е умрял, но да се твърди, че някакво парче от масата или каквото там последно се опитаха да изтъкнат, го е убило, а не реалният убиец, е просто малоумно!Затвор и реални присъди!