НЕ на действаща джамия в центъра на Стара Загора!

Quoted post


Гост

#5

2013-11-23 17:53

Позорно би било да се направи действаща джамия и то в центъра на един от най-българските градове, чиято земя е пропита с кръвта на хиляди мъченици... Точно в центъра на същия този град, където "правоверните" са извършвали такива жестоки зверства, по-страшни може би и от Баташкото клане...

Отговори


Гост

#9 Re:

2013-11-24 08:55:46

#5: -

Старозагорското клане далеч надхвърля баташкото по масовост и зверства... Но това не е повод за гордост, уви! Аз самия, като старозагорец, не знаех много подробности и наскоро четох, какво пише в Уикипедия за него... не успях да го дочета докрай, а уж не съм със слаби нерви! :(
Над 14500 българи са били клани като пилета... ЗА ТРИ ДНИ! Представете си, какво означава да унищожиш по особено жесток начин 14500 човешки същества, в рамките само на 3 дни!!!
И един любопитен за мен факт, който не знаех... Турския башибозук при вилнеенето си в града е бил подпомаган от ЧИРПАНСКИ ЦИГАНИ!
А пък по повод Баташкото клане, родоотстъпниците в момента се опитват да изкарат, че изобщо не се е случило дори... Родоотстъпници е твърде мека дума, и аз не знам, как да нарека такива хора просто!