Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

хкгкхгйхгй

#289

2011-05-22 13:44

На обидата отговарям с обида. Пък и такива са времената в нашата държава - ако не се налагаш със сила, просто ще бъдеш избутан не в ъгъла, а под него. Възпитанието, образованието и културата не се ценят днес в БГ.

Но, добре, тук няма да употребявам такива думи. Просто в началото бях много ядосан на всички тези, които подкрепят мюсюлманите и плюят Сидеров.

Наистина, етнически конфликт не трябва да се допуска. Държавата е МНОГО СЛАБА в момента и ако има сблъсъци или въоръжени конфликти, трудно ще спечелим. Но това не означава, че законът трябва да защитава исляма и малцинствата за сметка на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, вкл. и вас. Защото днес практиката е такава - те имат ПРАВА И СВОБОДИ, но никакви задължения (особено циганите). И искат още и още права и свободи, пак за НАША СМЕТКА.

Трябва да се намерят смели хора, които да приложат закона с цялата му строгост към всички малцинствени елементи, които са си въобразили, че могат да правят безнаказано каквото си искат, нарушавайки НАШИТЕ ПРАВА. Това включва и забрана за ДПС. Според мен, ако тази партия я нямаше, нямаше да имаме такива проблеми и българските турци щяха да гласуват за български партии и да се чувстват български граждани, а не да се превръщат в сегрегирано общество, което губи чувството си за принадлежност към държавата. Но си мисля, че ако ДПС бъде забранена, тези хора ще се върнат към тероризма и убийствата от 80-те години на 20 век, което само ще покаже същността им, намеренията им за превземане на държавата отвътре и антибългарските им намерения, които са добре замаскирани в момента.

За мен, в основата на случилото се пред джамията стоят мюсюлманите. Нека си се молят, но вътре. И нека си слушат ходжата, но вътре. Никой не иска да им слуша религията. Поне не и аз.

Нямам време да пиша повече. Желая ви успешна дискусия.

Отговори


Гост

#297 Re:

2011-05-22 13:54:10

#289: хкгкхгйхгй -

А агресията, която показват хора като теб, само обединява електората на Доган-чо. Нека ти кажа нещо, след онези прословути кадри, в които Доган казваше, цитирам: "Властта е в мене.", майка ми, която не беше гласувала от 17 години, отиде, заедно с баща ми и гласуваха. И сещаш ли се какво стана? Още хиляди хора направиха същото, в резултат на което Доган сега не е в правителството. Дори загуби депутатско място в Кърджали, можеш ли да си представиш. Появи се обаче Воленчо, започна да  вика, да заплашва, да се прави на палячо. И какво според теб ще стане след всичките шамари, които получава мюсюлманската общност от него? Теб като те шамаросат, какво правиш? Волен отново превърна Доган - една вече бита карта в човек с власт, бетонира го с години напред...Нямаше да има хора като теб да искат ДПС да се забрани, защото ДПС щеше да е незначителна...Ето за това ме е яд на такива като теб! Едно единствено е решението, хората да гласуват. Дали според теб при избирателна активност от 70-80-90%, Доган пак ще вземе толкова гласове? Според мен трудно щеше да добута до 4-5%, колкото и пари да раздава на циганите да гласуват. Така че, господин висшист, не робувай на емоцията, послушай здравия разум.


Гост

#299 Re:

2011-05-22 13:54:45

#289: хкгкхгйхгй -

Радвам се за тебе, че все пак разсъждаваш. Но не забелязваш противоречието , в което изпадаш. "Законът не трябва да защитава исляма" пишеш ти. Законът, това е българската държава, а не турци и цигани. Законът е правителството. А това правителство ти си го избрал или не. Това е формалната страна на въпроса. Но има и съдържателна страна. Защо тия  ,които вярват в когото и да щат, да нямат същите права? Ако не нарушават твоите? Ударението пада върху "ако" . Но затова трябва българска разумна и всеотдайна политика на смели и честни хора, а ако бългрските упраляващи не са такива, какво са ти виновни турци или цигани?  Но все пак се радвам, че си мислящ човек, с висше или без висше образование.