Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

хгртхърйъ

#264

2011-05-22 13:00

Ебете си мамата всички турски резаци и подлоги в тази дискусия, които подкрепят антибългарската държава Турция, антибългарската партия ДПС и нейните издънки ОТОМАН, Касим Дал-овци и т.н. и антибългарската религия ислям. Аз НЕ ИСКАМ да живея в държава където под маската на толерастията във всеки град и село изникват джамии, където постоянно се създават мюсюлмански училища и фондации, където с активната подкрепа на престъпните български партии като БСП цели общини се циганизират и турцизират, където има новини на турски език, а след 10-15 години и официален език турски, където противоконституционни и антибългарски партии като ДПС пряко се намесват във вътрешните работи на държавата и управляват нашата държава!!! Аз НЕ ИСКАМ всеки ден лудия ходжа да смущава спокойствието ми с истерични пристъпи за молитви към свинята Аллах, НЕ ИСКАМ да прескачам откачени ислямисти, постлали черджета по тротоарите!!! Ние Иран ли сме или сме европейска държава, където официалната религия е християнството!!?!?!?!?!?!

За ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, 95% от българите са РОБИ, с РОБСКА ПСИХИКА, СВИКНАЛИ ДА ГИ ТЪПЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОИСКА. 95% от българите са жалки страхливци с променен светоглед, със унищожени защитни сили за каквото и да било!!! Това е истината - днес българите са жалък, страхлив и непълноценен народ, който не заслужи свободата си преди 130 години и не заслужава и бъдещето си!!! Доказателството - вижте ни държавата!!! И преди 130 години на БОТЕВ, ЛЕВСКИ, КАРАДЖАТА, БЕНКОВСКИ и останалите ГЕРОИ са се смели, подигравали, наричали са ги бандити, убийци, хайдути и какви ли не и накрая са ги предавали!!! 100 човека направиха Априлското въстание!!! Сега, червеи жалки, всичките се надпреварвате да се кълнете в тях и да им поднасяте венци!!! Но ЗА СЪЖАЛЕНИЕ и сега сте същите като предците си, които не ги подкрепиха, а ги предадоха за шепа стотинки и чаша турско кафе!!! Боклуци сте и боклуци ще си останете!!!

Ислямът е заплаха за целия свят, за цивилизацията! Тези хора искат само едно - налагане на религията им и шериата по целия свят и избиване на неверниците! Доказателствата - десетките терористични групи, ислямизирането на Европа, атентатите с бомби, издаването на смъртни присъди за снимки и книги (Салман Рушди). Кажете ми има ли богата мюсюлманска държава, която да няма петрол! Кажете ми, има ли мюсюлманска държава, която да е създала нещо на този свят! Технология, книга, медицина, поезия!!! Не, не и не! Арабите са имали поети, лекари, архитекти, астрономи, математици до появата на исляма, имали са ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!! Днес какво имат - чалми, фесове, джамии, терористи, шериат и толкова!!! Както се казва в приказката - Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани!

Охулете ме сега, но дано не съм лош пророк и дано един ден Сидеров да не заеме място до охулените, предадени и забравени герои от освободителните ни борби от 14 до 19 век!!!

Отговори


Гост

#272 Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:14:27

#264: хгртхърйъ -

Няма да те хулим, неграмотно момченце, няма. А партията на Доган ще ти връчи медал - защото тъкмо догановите интереси обслужихте с тая простащина. Сега, когато положението му не е толкова стабилно, вие, начело с маниакално-депресирания си водач направихте така, че всички турци да се сплотят около Доган. И ако на водача ви му се плаща за това, то на вас, идиоти, за какво ви беше?


Гост

#281 Re:

2011-05-22 13:28:18

#264: хгртхърйъ -

Понеже реши да споменеш името на Апостола, аз пък реших да го цитирам:

‎"За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, Смърт и пак Смърт."

Щом не ти харесва да живееш в България, напусни веднага! Макар че не зная къде може да отидеш...И на мен не ми харесват високоговорителите, новините на турски, но да се разпалва етнически конфликт не е решението, а и честно казано, всичко друго ни е наред, дай да се разправим с тях...И нека ти кажа нещо друго...Турция не е антибългарска държава, не ми се вярва на тях особено много да им пука за нас. Докато в Косово и бивша Югославия се избиваха, докато турците се избиват с кюрдите, България винаги е била символ на толерантността на Балканския полуостров. Няколко малоумни лумпена, водени от Луд с мания за величие няма да променят това. Каквото и да става с нашия народ, той трябва да пази доброто в сърцето си!


Гост

#286 Re:

2011-05-22 13:36:38

#264: хгртхърйъ -

ДПС и Атака са все едно и също нещо. Но ти, като българин, си избра това правителство, което води тая политика. А епитетите ти , знаеш ли какво значи думата "епитет" , но както и да е, та епитетите ти са доказателство за много ниска култура, омразата ти е толкова голяма, че ти засенчва разума, ако имаш такъв въобще, Аллах е за тебе свиня, интересно къде беще ти през комунистическо време, когато и нашият Бог се отричаше и се смяташе за несъществуващ от същите българи, които днес целуват иконите и се хвалят, че са големи християни, така че на тая теме, никой няма да дава уроци на другия, но това е доста високо за тебе.

antimafia

#1060 Re: Поздравления за изказването!!!

2011-05-23 22:00:27

#264: хгртхърйъ -

Браво Господине! Поздравявам ви! Докато има такива хора като вас ще я има и България и българщината! Останалото е измет и твар божия! Да Живее България!!!


Гост

#1730 Re:

2012-04-24 23:10:36


Гост

#1747 Re: дфсшфф

2014-01-19 20:17:26