Импийчмънт за президента Плевнвлиев - държавна измяна

Quoted post


Гост

#26

2013-07-05 17:59

Може би някои още помнят (на мен това ми се запечатало много силно в съзнанието!), какво казваше Борисов, когато предлагаше Плевнелиев за президент през 2011 година ? „Когото и да бях посочил за президент, щяха да го изберат”
КОГОТО И ДА БЯХ ПОСОЧИЛ!?
Погалваше го нежно по врата и лицето.
Тази картина е пред очите ми.
А на Вас, приятели?
Това ми идва много-много в повече.
Не съм гласувала за Плевнелиев.
Аз съм ЧЕРВЕНА, но не съм БОКЛУК.
Днес Плевнелиев обвини Сидеров в етническа нетолерантност, но забрави да спомене онези гербери от Благоевград, крещящи, че не искат турчин за началник и че не искат турско робство, сякаш някой им го налага.
Президентът заклейми мафията и задкулисието, но не ни припомни, че и той от там се пръкна.
Предупреди правителството, че не е добре да строи магистрали само, а да управлява комплексно живота, сякаш премиер е още ББ.
Президентът ни прикани сега да се присъединим към протестиращите, но през февруари подличко мълчеше.
Към кои протестиращи?
Има групи:
1. Викащи „ОСТАВКА на правителството на Пламен Орешарски”
2. „КОНТРАПРОТЕСТ - шанс за Орешарски, шанс за България”
Питам Ви г-н Плевнелиев, към кой протест ме приканвате да отида?
И защо, господине президент?

Отговори


Гост

#31 Re:

2013-07-05 19:26:02

#26: - просто се изкуших да отговоря-ТАКА може да говори само една ЧЕРВЕНА- вече ви е неудобно да кажете комунисти, а и е странно , защото такива вече НЯМА !  Има само мнооооого богати капиталисти и мафиоти и наивни възрастни бедни сподвижници,които го правят по навик. Тези хора нямат срам и чест,те са безродници ,озверели за власт и пари.Готови са да затрият държавата, след като я доокрадат. Тях не ги интересува, че не е далече времето,когато БЪЛГАРИЯ ще бъде само географско понятие,обитавано от цигсни и турци и то БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ .

Стимулираният бюджетен дефицит, зад благовидния предлог за повишаване на доходите на крайно нуждаещите се и обезценяването на лева, ще помогне милионните задължения и кредити на олигарсите-архитекти на това марионетно правителство да се стопят и изчезнат! На практика се повтаря историята от 97-ма година ..Заеми ,за милиони са били погасени с по 2-3 хиляди долара. А народът ще има да плаща поколения наред ..... ТОВА ЗАЩИТАВАШ ТИ, ЧЕРВЕНАТА !