Да съхраним първата гимназия на България - ГХП, Пловдив

Quoted post

независим

#41

2013-03-19 22:29

Защо мили възпитаник на гимназията не си напишеш името ? Или те е страх ? Нали не зависиш вече от даскалите ? По- глупав коментар няма..

Отговори


Гост

#42 Re:

2013-03-19 22:55:43

#41: независим -

Петър се казвам ,друго нещо интересува ли Ви,телефон ,адрес,ръст,години,професия....?

Глупав е защо,затова,че разказвам на какво съм бил свидетел или затова,че се чувствате засегнат/а понякакъв начин от казаното от мен?

И искам да попитам другите филолози,които работят в тази гимназия,като са с толкова добре професионално квалифицирани и учат децата само на знания и добър морал,защо не са ги научили,че този танц е неприличен и  е признак на ниска култура и морал?

В интернет има и още доста клипове с въпросния танц(разбира се без преподавател,който да участва в него),които не са само от тази гимназия,има и от Езиковата гимназия Пловдив(давам е не случайно за пример),която смятам всички знаят на какво ниво е в национално мащаб и на какво ниво са преподавателите в нея,това означава ли,че и там педагозите не си вършат работата и не са достатъчно квалифицирани,след като техните ученици танцуват Harlem shake ,само че през междучасието,а не извън учебно време???

Вашия коментар ми подсказва,че нещата не са се променили отпреди 20 години,кучетата лаят кервана си върви и Вие с него!

Както написах най отдолу на моя коментар,не ангажирам никой с него,както и с настоящия!!!