Да съхраним първата гимназия на България - ГХП, Пловдив
Свържете се с автора на петицията
Но той знае за какво сие подал оставката не е толкова тъп много-добре знае истинските пречини.
Re: Re: lukov
не виждам какво е лошото учениците да танцуват в неделя, било то и неприличен танц...много по-добре от колкото да ходят да пият...а за това могат да вземат примери от други учители, които са го правили на работното си място, в ГХП.
Re:
И за тебе е късно, явно нищо не си научил в училище. Дано не си учил в ГХП, иначе в момента учителката ти по български е първата, която трябва да си подаде оставката, защото е видно, че нищо не си попил. С една дума - провал.
Един да излезе от калъпа и веднага с лопатата по главата. Да, в случая "пресоли манджата", но да ви е известен друг учител в гимназията с толкова близко приятелство с учениците си? Да ви припомня, че класът му му подари китара, подписана от всеки един от тях.
И човекът, честен, добър си призна грешката, извини се, но селото не пропусна да го нарече маскара.
пф
пффффффффффффффффффффффффффффффф
Re: пф
Радвам се, че посочваш същността на нещата. Много хора изместват фокуса и коментират периферията на проблема. Нека само спомена,че ЛЮБИМИЯТ учител е наричал цял клас "ВТОРА РЪКА ХОРА", защото не изучават английски като първи език. Не знам защо тези ученици мълчат или пък може би знам - колегите са ги научили да не обръщат. Един класик е казал: "И не оспоривай глупца", но не знам дали мълчанието е подходящо в случая
Тема
- Недопустими са за учител движенията на Данев във видеоклипа, свързани с откровени сексуални послания .
- Строго наказуемо е поведението на Данев в организиране , осъществяване, снимане и популяризиране на мероприятие с участие на ученици , свързано с подчертано сексуални садо-мазохистични и хомосексуални послания. Остава впечатлението за режисиране от Данов на „играта” на учениците, което вече е подсъдно!
- От позицията на родител в случай ,че моето дете е участник в подобен клип, бих сезирала Агенцията за закрила на детето за нарушаване на права , Регионален инспекторат по образование на МОМН, Министерство на образованието, младежта и науката на Република България
- Категорично съм против връщането на Х.Данев в училище – не само против възстановяването му на работа в ГХП.
Re:
За пореден път в България медиите показаха лош вкус и липса на професионализъм. Едностранното отразяване на събитието, както и силното пристрастие към въпросния господин, са очевадни за всички. Родителите, които в момента подкрепят любимия учител на децата си, по-скоро би трябвало да го дадат под съд за подобни изяви със сексуални намеци. В училище с вековни традиции в образованието, едно от съкровищата на Пловдив и на България, нямат място пошлост и липса на морал. Подкрепям изцяло гимназията и желая на всички съвременни будители, които всеки ден се стремят да съхранят българския дух и морал в училище, успех и сили в този труден момент.
Смятам,че подобно поведение за учител е недопустимо. Разочарована съм от факта, че медии, чиновници и някои родители дори за секунда не се сетиха за думичката ценности, явно вече официално игнорирахме доброто възпитание от живота си.
Жалко за нашето образование, щом подобна пошлост и педагогическа безотговорност е възможно да бъдат сочени като модел за съвременно, интересно и забавно обучение.
Re:
Все с този комунизъм се оправдавате всичките, айде дайте нещо ново... Това, че хората са цивилизовани, културни и етични, не значи, че са комунисти! Само ще ви кажа, че не само родители "реват" срещу Хр. Данев, а и много от нас- учениците! Много разбирате всички, много сте начетени, ама айде сега спрете да го оправдавате с това, че бил много по- разкрепостен и забавен, защото има тънка граница, която този човек е подминал с километри... Да прасето където и да отиде си създава кочина, време е " господин " Данев да си създаде нова, някъде по- далече от Благоев
RE:
Случилото, се е случило !!! Фактите са ясни !!! Искат се оставки, искат се връщане на х.д., но всеки от нас е човек. Тук не става въпрос за г-жа Киркова или за х.д. Тук става въпрос, че егоцентризмът на един човек унищожава първата гимназия, дала най- видните личности на Следосвобожденска България. Всеки един от нас днес е в Хуманитарната гимназия, утре може да не е, НО училището остава. ЕТО ЗАЩО АЗ ПРИЗОВАВАМ ДА СА НАПРАВИ КАМПАНИЯ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ ИМЕТО НА ГИМНАЗИЯТА !!! А х.д. ДА ИЗЛЕЗНЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ. УЧЕНИК НА ГХП НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО РАЗПАСАН ПИЯНИЦА ИЛИ СУТЕНьОР !!! ГХП не е нито на г-н Х.Д., нито на г-жа Киркова !!! ТО Е НА НАС- УЧЕНИЦИТЕ !!! ДА ЗАЩИТИМ УЧИЛИЩЕТО СИ !!!
Моля насладете се на този шедьовър на 'новатора'. Клипът е заснет в класна стая.
http://www.vbox7.com/play:2c5a228609
| This discussion has been closed. |