Да съхраним първата гимназия на България - ГХП, Пловдив


Гост

#1

2013-03-11 17:44

Този човек няма място в училището!
anoninmen

#2 Re: доста са на това мнение

2013-03-11 17:46


Гост

#3

2013-03-11 18:14

/

Гост

#4

2013-03-11 20:26

Много късно се противопоставихте на набрарата вълна за х.д. Пиша го с малки букви защото за мен този п...л не заслужава дори да му споменавам името е мижитурка. Изпревари събитията с 2 дена иначе щеше да си иди от работата тихом мълком.
Но той знае за какво сие подал оставката не е толкова тъп много-добре знае истинските пречини.

Гост

#5 Re:

2013-03-11 20:29

#4: -

Edin trezvomislesht chovek!


Гост

#6

2013-03-11 22:54

Времето е към края си

Гост

#7

2013-03-11 23:11

Странно е в училище, в което учители са си превишавали правата по какъвто и да е начин, да гони учител заради един танц....
123

#8 Re: lukov

2013-03-11 23:15

#7: -

kakto vijdash tanca ne e balet


Гост

#9

2013-03-11 23:43

Въпроса не е в танца,а в начина на поднасяне!!!Плюс това се вижда как някои от участниците палят "цигари" и накрая за капак и урок по сексология!Ашколсун на таквиз люде,евала на учителя!!!
скитник

#10 Re: Re: lukov

2013-03-11 23:46

#8: 123 - Re: lukov

не виждам какво е лошото учениците да танцуват в неделя, било то и неприличен танц...много по-добре от колкото да ходят да пият...а за това могат да вземат примери от други учители, които са го правили на работното си място, в ГХП.


Гост

#11 Re:

2013-03-11 23:52

#4: -

И за тебе е късно, явно нищо не си научил в училище. Дано не си учил в ГХП, иначе в момента учителката ти по български е първата, която трябва да си подаде оставката, защото е видно, че нищо не си попил. С една дума - провал.


Един да излезе от калъпа и веднага с лопатата по главата. Да, в случая "пресоли манджата", но да ви е известен друг учител в гимназията с толкова близко приятелство с учениците си? Да ви припомня, че класът му му подари китара, подписана от всеки един от тях.
И човекът, честен, добър си призна грешката, извини се, но селото не пропусна да го нарече маскара.

бля бля

#12 пф

2013-03-12 03:21

Вие, ако знаехте всичко за него, нямаше да говорите така. Причината за изговането му далеч не е само тоя клип, който е заснет в деня на смъртта на ученичка от гимназията.


пффффффффффффффффффффффффффффффф

Гост

#13 Re: пф

2013-03-12 08:24

#12: бля бля - пф

Радвам се, че посочваш същността на нещата. Много хора изместват фокуса и коментират периферията на проблема. Нека само спомена,че ЛЮБИМИЯТ учител е наричал цял клас "ВТОРА РЪКА ХОРА", защото не изучават английски като първи език. Не знам защо тези ученици мълчат или пък може би знам - колегите са ги научили да не обръщат. Един класик е казал: "И не оспоривай глупца", но не знам дали мълчанието е подходящо в случая

гражданин

#14

2013-03-12 08:53

Училището е институция, и към него трябва да се отнасяме като към реликва. Тази гимназия се е прославила благодарение на своите учители и ученици. Учители съвременно мислещи, с активна гражданска позиция. Въпросният Хр.Данев си позволява волности- да пие алкохол с учениците не само по екскурзии, но и след работа, и на всичкото отгоре си качва тези снимки в интернет, за да видят хората колко е разкрепостен и свободен. Какъв авторитет има, щом като учениците се обръщат към него с думите " Здравей шапшал" ?!?! Пълен хаос е в часовете му, не всички ученици харесват това. И ако до сега му се е разминавало, то е защото му е давано шанс, защото е млад. Но клипа срива не само неговия авторитет, но е авторитета на гимназията ! Знае се кой ще хареса клипа- тези, които са далеч от естетиката и харесват пошлото, извратеното ! Можеха да потанцуват- със сигурност, пак същия танц, но интелигентно да го поднесат !
възмутен

#15

2013-03-12 08:59

Мисля, че и пред това училище трябва да дойдат с метли и лопати. Трябва да бъдат изринати всички, които в момента се изказват в защита на директорката. Защото това са хора, които скрити зад този призив искат да запазят едно тоталитарно управление. Не могат да ме убедят с поведението си, че това е добра гимназия. От една т.нар. Първа гимназия в България е останала една черупка, вътре е кухо, има само една псевдодисциплина.
гражданин

#16

2013-03-12 09:38

Съжалявам, но трябва да ви разочаровам- в гимназията работят хора, доказали професионализма си, хора със собствено мнение. Това, че телевизиите предизвикаха истерия със цел сензация , която подкрепяте, и не отразиха нищо от мнението на ученици, родители и граждани, които оценяват усилията на колектива да съхранят ценностите, не означава овчедушие. Няма тоталитарно управление, и не трябва да се пада на нивото на коментарите, които защитават "учителя". По коментарите можете да оцените кои го подкрепят- тези , които хал хабер си нямат от етика, естетика, култура, възвишеност, такт. Какво по-голямо доказателство от това ! Да не се прикриваме, че времето е такова. Да, подкрепям свободния избор, но не и свободията. И демонстрацията на "учителската любов" !
ученик

#17 Тема

2013-03-12 10:16

Радвам се, че има хора с будно съзнание, това ме кара да мисля, че все още има надежда. Жалко, че никой не иска да изслуша тези, които са против него... Естествено, че ще го харесва масата от ученици, нали се прави на маймунка и ги забавлява, какво повече иска един ученик в днешно време? В тази гимназия работят едни от най- добрите учители! Учители, които са изградили името на ГХП, на тези хора не им липсва, нито квалификация, нито подход, нито каквито и да било умения... Прочетох много добри коментари, танцът е само капката. На този учител много му се е разминавало, не веднъж. Нека подкрепим истинските учители!

Гост

#18

2013-03-12 10:31

Безрезервно подкрепям Ръководството на гимназията в решението и аргументите му като допълвам следните мотиви от позицията на родител и колега с опит:
- Недопустими са за учител движенията на Данев във видеоклипа, свързани с откровени сексуални послания .
- Строго наказуемо е поведението на Данев в организиране , осъществяване, снимане и популяризиране на мероприятие с участие на ученици , свързано с подчертано сексуални садо-мазохистични и хомосексуални послания. Остава впечатлението за режисиране от Данов на „играта” на учениците, което вече е подсъдно!
- От позицията на родител в случай ,че моето дете е участник в подобен клип, бих сезирала Агенцията за закрила на детето за нарушаване на права , Регионален инспекторат по образование на МОМН, Министерство на образованието, младежта и науката на Република България
- Категорично съм против връщането на Х.Данев в училище – не само против възстановяването му на работа в ГХП.

родител

#19 Re:

2013-03-12 11:43

#18: -  

За пореден път в България медиите показаха лош вкус и липса на професионализъм. Едностранното отразяване на събитието, както и силното пристрастие към въпросния господин, са очевадни за всички. Родителите, които в момента подкрепят любимия учител на децата си, по-скоро би трябвало да го дадат под съд за подобни изяви със сексуални намеци. В училище с вековни традиции в образованието, едно от съкровищата на Пловдив и на България, нямат място пошлост и липса на морал. Подкрепям изцяло гимназията и желая на всички съвременни будители, които всеки ден се стремят да съхранят българския дух и морал в училище, успех и сили в този труден момент.


Гост

#20

2013-03-12 17:23

Смятам,че подобно поведение за учител е недопустимо. Разочарована съм от факта, че медии, чиновници и някои родители дори за секунда не се сетиха за думичката ценности, явно вече официално игнорирахме доброто възпитание от живота си.
Жалко за нашето образование, щом подобна пошлост и педагогическа безотговорност е възможно да бъдат сочени като модел за съвременно, интересно и забавно обучение.

Свърши то ващо време

#21

2013-03-12 18:24

Единствения лош късмет на тия ученици е, че имат родители, върху които бай Тошовото време е оставило ясен отпечатък. Без значение какво ще се случи с този учител, вие, комунистически отрочета с това си мислене няма да имате място в съвременния свят. (: Без значение какво включва клипа, с това реване отблъсквате децата си от самите вас и правите трапа между българския учител и ученик все по-голям. Защото не се подхожда с разбиране, а с обвинения и плюене. Защото по бай Тошово време е трябвало да се изплюеш върху кривналия от пътя, за да е ясно, че не си с него. (: Но то не е от кочината, прасето където иде си я създава. В манталитета на прасето е всичко.
Балтията

#22 Re:

2013-03-12 18:46

#21: Свърши то ващо време -

Ами отивай в кланницата де...............що дириш тука?

ученик

#23 Re:

2013-03-12 18:55

#21: Свърши то ващо време -

Все с този комунизъм се оправдавате всичките, айде дайте нещо ново... Това, че хората са цивилизовани, културни и етични, не значи, че са комунисти! Само ще ви кажа, че не само родители "реват" срещу Хр. Данев, а и много от нас- учениците! Много разбирате всички, много сте начетени, ама айде сега спрете да го оправдавате с това, че бил много по- разкрепостен и забавен, защото има тънка граница, която този човек е подминал с километри... Да прасето където и да отиде си създава кочина, време е " господин " Данев да си създаде нова, някъде по- далече от Благоев

атентаторЪ

#24 RE:

2013-03-12 19:18

Случилото, се е случило !!! Фактите са ясни !!! Искат се оставки, искат се връщане на х.д., но всеки от нас е човек. Тук не става въпрос за г-жа Киркова или за х.д. Тук става въпрос, че егоцентризмът на един човек унищожава първата гимназия, дала най- видните личности на Следосвобожденска България. Всеки един от нас днес е в Хуманитарната гимназия, утре може да не е, НО училището остава. ЕТО ЗАЩО АЗ ПРИЗОВАВАМ ДА СА НАПРАВИ КАМПАНИЯ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ ИМЕТО НА ГИМНАЗИЯТА !!! А х.д. ДА ИЗЛЕЗНЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ. УЧЕНИК НА ГХП НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО РАЗПАСАН ПИЯНИЦА ИЛИ СУТЕНьОР !!! ГХП не е нито на г-н Х.Д., нито на г-жа Киркова !!! ТО Е НА НАС- УЧЕНИЦИТЕ !!! ДА ЗАЩИТИМ УЧИЛИЩЕТО СИ !!!

гост

#25

2013-03-12 19:29

Моля насладете се на този шедьовър на 'новатора'. Клипът е заснет в класна стая.
http://www.vbox7.com/play:2c5a228609