Да съхраним първата гимназия на България - ГХП, Пловдив

Quoted post


Гост

#18

2013-03-12 10:31

Безрезервно подкрепям Ръководството на гимназията в решението и аргументите му като допълвам следните мотиви от позицията на родител и колега с опит:
- Недопустими са за учител движенията на Данев във видеоклипа, свързани с откровени сексуални послания .
- Строго наказуемо е поведението на Данев в организиране , осъществяване, снимане и популяризиране на мероприятие с участие на ученици , свързано с подчертано сексуални садо-мазохистични и хомосексуални послания. Остава впечатлението за режисиране от Данов на „играта” на учениците, което вече е подсъдно!
- От позицията на родител в случай ,че моето дете е участник в подобен клип, бих сезирала Агенцията за закрила на детето за нарушаване на права , Регионален инспекторат по образование на МОМН, Министерство на образованието, младежта и науката на Република България
- Категорично съм против връщането на Х.Данев в училище – не само против възстановяването му на работа в ГХП.

Отговори

родител

#19 Re:

2013-03-12 11:43:32

#18: -  

За пореден път в България медиите показаха лош вкус и липса на професионализъм. Едностранното отразяване на събитието, както и силното пристрастие към въпросния господин, са очевадни за всички. Родителите, които в момента подкрепят любимия учител на децата си, по-скоро би трябвало да го дадат под съд за подобни изяви със сексуални намеци. В училище с вековни традиции в образованието, едно от съкровищата на Пловдив и на България, нямат място пошлост и липса на морал. Подкрепям изцяло гимназията и желая на всички съвременни будители, които всеки ден се стремят да съхранят българския дух и морал в училище, успех и сили в този труден момент.