По повод почитане паметта на жертвите на Холокоста

Quoted post


Гост

#15 Декларацията на парламента

2013-03-11 09:09

Разбираемо е хора като Кънев, Бечев и др. да участват в тази подписка. Все пак и те гледат семейства и вероятно връщат кредити, а пък са на чуждоземни хранилки и трябва да се подчиняват. Апропо - докога Кънев ще е начело на БХК ? Вероятно той ще изкара повече години начело на БХК отколкото Тодор Живков начело на БКП ?! И защо нищо не се знае за този човек за времето до 1989 г. ? Къде е работил ? Вярно ли е, че е бил преподавател по научен комунизъм ?

Отговори


Гост

#16 Re: Декларацията на парламента

2013-03-12 21:41:32

#15: - Декларацията на парламента

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=FAFC8029369F2047A7C2CC15661299EF

 

Иако митот дека Бугарија ги спасувала Евреите не е вистина затоа што Евреите од Бугарија биле ограбени, а оние од „ослободените територии“ биле депортирани за да бидат убиени, вистина е да се каже дека Бугарија, во своите граници, се однесувала подобро, или помалку лошо од повеќето окупирани или земји-соработнички

Подписано от БХК - Браво!!! Малко е другари, за да заслужите заплатите си, трябва да добавите още малко за гнасните бугари-татари... Браво и на подписалите тази декларация, решили да правят помен с еврейска кръв.

Фактите са обаче, че само България спасява цялата си еврейска общност и още поне 20 000 евреи, като им предоставя транзитни визи, превоз с кораби към Палестина, пропуска ги през Албания и т.н.

Факт е че и Шимон Перес никога няма да благодари, на евтини политически проститутки като вас, криещи се зад името "неправителствени"