увеличение на майчинските и детските надбавки.

Галя

/ #80 Re: против

2012-11-01 08:43

#21: - против

Точно това стимулира държавата. Ако майката работи през втората година, тя получава половината сума, заради това че си е оставила детето и подпомага икономиката на "богатата" ни държава- 120лв. Но тук не става въпрос за тези пари, а за това, че сумата е под прага на бедността и под МРЗ. Ние втора ръка хора ли сме, малцинство или някакво майчинско гето?! А детските надбавки са просто смешни - 35 лв. Това е геноцид!!!

И сравнение от сорта "в Германия през първата година получават 66% от нетното си възнаграждение" са просто смешни, защото техните заплати не се равняват на нашите и със сигурност сумата, която ще получат за 6-те месеца майчинство многократно надвишава нашата за 2-те години. Няма място за такова сравнение.

Затова българките ще раждат след 35 годишна възраст, за да се пенсионират бабите и да гледат внуци, защото в нашите "красиви" ясли не вземат непроходили деца, т.е. под годинка, а ромите ще продължават да се множат, защото за тях закони няма, данъци няма, единствено поради факта, че няма желание от страна на управляващите да се справят с този проблем. А решение има!